Bezitters van een laptop moeten vaak na minder dan à©à©n jaar al constateren dat hun accu minder gaat presteren. Sinds kort is er een accu op de markt die drie keer langer meegaat, beter presteert en veel sneller oplaadt. Deze ´eco-accu‘˜ is nu ook in Nederland en België te koop.

Het nieuwe type Sonata-accu van het bedrijf Boston Power heeft zich al geruime tijd bewezen in nieuwe laptops, maar was niet los verkrijgbaar als vervangende accu voor bestaande laptops. Daar is kort geleden verandering in gekomen. De webshop BatteryUpgrade.com die accu‘˜s voor meer dan 40.000 apparaten levert is à©à©n van de eerste bedrijven die de vervangende accu‘˜s met de innovatieve technologie online verkoopt.

De nieuwe technologie zorgt voor meerdere voordelen. De ´eco-accu‘˜s‘˜ blijven langer op goed niveau presteren, waardoor de gebruiker zijn laptop minder vaak op hoeft te laden. Ook is de totale levensduur drie keer zo lang als die van normale laptopaccu‘˜s. Een ander voordeel is dat gebruikers de accu‘˜s minder lang op hoeven te laden; binnen 30 minuten is de accu weer voor 80% vol. Om de koper te garanderen dat hij hiermee een beter product aanschaft biedt webshop BatteryUpgrade.com een extra lange garantie van twee jaar op deze accu‘˜s.

Sonata is de eerste en enige oplaadbare lithium-ion accutechnologie die zowel het Nordic Ecolabel als het Chinese Ecolabel heeft gekregen voor de lange levensduur en de gereduceerde impact op het milieu. Consumenten die deze accu aanschaffen profiteren dus niet alleen van de voordelen van deze accu, ze werken ook nog eens mee aan een beter milieu.

Website: http://www.batteryupgrade.com