´schone-bril-garantie‘: innovatief systeem neemt angst bij kampeerders wegGegarandeerd een schone wc-bril bij Libéma Vakantieparken

Rosmalen, dinsdag 12 januari 2010 Libéma Vakantieparken komt komend voorjaar met een uniek, innovatief systeem dat de grootste angst van kampeerders een vies toilet wegneemt. Kampeerders die constateren dat het toilet waarvan zij gebruik willen maken niet schoon is, kunnen binnen no-time een schone wc-bril verwachten dankzij de ´schone-bril-bel‘. De aanbieder van onder meer kampeervakanties in Brabant is de eerste aanbieder van de ´schone-bril-garantie‘, die inspeelt op de stijgende vraag naar comfortabele kampeervakanties.

Naast een grote kampeerplek, rust en een breed scala aan recreatiemogelijkheden staat ook schoon sanitair hoog op het eisenlijstje van veel kampeerders. Daarom introduceert Libéma Vakantieparken op drie campings in Brabant vanaf deze zomer de ´schone-bril-garantie‘. Deze garantie zorgt ervoor dat kampeerders met een gerust hart plaats kunnen nemen op een schone wc-bril in de moderne sanitaire voorzieningen op Vakantiepark Dierenbos (Vinkel), Vakantiepark Beekse Bergen en SafariCamp Beekse Bergen (beiden in Hilvarenbeek). De aanbieder van kampeervakanties verhoogt niet alleen de frequentie van het aantal momenten waarop de toiletten, douches en wastafels worden gereinigd, maar voorziet ook alle sanitairgebouwen van een ´schone-bril-bel‘. Mocht er ´onverhoopt‘ toch een toilet worden aangetroffen dat niet schoon en fris is, dan komt met één druk op deze bel spoedig een schoonmaker die ervoor zorgt dat het toilet binnen enkele minuten weer schoon is en fris ruikt. Overigens verwacht Libéma Vakantieparken niet dat er veel gebruik zal worden gemaakt van de ´schone-bril-bel‘. De campings op deze parken hebben nauwelijks te maken met klachten over het sanitair en hebben hygiëne hoog in het vaandel staan, maar willen kampeerders-in-spé met de ´schone-bril-garantie‘ overtuigen van het feit dat kampeervakanties steeds luxer worden. Ook de kampeervakanties van Libéma Vakantieparken worden aangeboden via www.libemavakantieparken.nl. Libéma Vakantieparken is ook aanwezig in Hal 9 op de Vakantiebeurs die vanaf vandaag plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht.Comments are closed.
%d bloggers liken dit: