(Persbericht) TestGroup Consulting werkt nauw samen met de Erasmus Universiteit om een wetenschappelijke onderbouwde methode te vinden om sales gedrag te kunnen voorspellen. Aan de hand van deze wetenschappelijk onderbouwde methode is ´The Bridge Personality; Het boekje voor sales‘˜ geproduceerd. Het Bridge boekje voor sales is vanaf heden verkrijgbaar.

Het succes van organisaties wordt veelal bepaald door de kwaliteiten van het personeel, zo ook het sales personeel. De effectiviteit van deze verkopers wordt onder andere bepaald door de persoonlijkheid van deze verkopers. De volgende onderwerpen komen in het boekje aan bod:

à¢â‚¬¢ Uitgebreide beschrijving van de 6 sales fases
à¢â‚¬¢ Sales oefeningen per sales fase, zeer handig voor trainingen
à¢â‚¬¢ Uitgebreide beschrijving van de 4 sales types
à¢â‚¬¢ Beschrijving van elk Jung Type in verschillende sales situaties.

Door middel van een sales assessment kunt u erachter komen welke sales type u en uw werknemer heeft.

Andere producten

Bij TestGroup Consulting kunt u onder andere ook terecht voor de Bridge Personality (een uitgebreide persoonlijkheidstest gebaseerd op de Big Five en de Jung Types), de Bridge Ability Suite (capaciteitentesten op diverse niveaus) en de Bridge 360 (bekijk uw personeel vanuit verschillende perspectieven). In alle gevallen gaat het om E Assessments. De kandidaat hoeft hiervoor dus niet op locatie te komen. U kunt mailen naar [email protected] voor meer informatie.

Over TestGroup Consulting

TestGroup Consulting is een uitgever van online assessment instrumenten en psychologische testen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assessments. TestGroup Consulting is een organisatie met een vernieuwende blik op de toepassing van psychometrie en assessmenttechnieken binnen HRM. Het biedt professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen in organisaties. De hoogwaardige Bridge assessment instrumenten zijn het fundament van de diensten van TestGroup Consulting. Voor meer informatie kunt u kijken op www.testgroup.eu.