Op zaterdag 10 oktober opent in Maastricht, Oude Tweeberger Poort 5, de 3e vestiging van ´t Huys-de(n)s Kristallen.

In Volkel is de kristallen winkel van Jan en Eefje van der Linden-Huysdens al sinds drie jaar een begrip. De prachtige winkel met de mooie tuin en een grote variëteit in kristallen trok de afgelopen jaren veel mensen. Jan, ondernemer in hart en nieren, zocht naar mogelijkheden voor uitbreiding, en dat resulteerde eerder dit jaar in een tweede vestiging in Den Bosch. Jan en Eefje wisten hun liefde en enthousiasme voor kristallen over te dragen op Wendy Ebus, zelfstandig ondernemer sinds 2002. De volgende logische stap is dan ook dat Wendy Ebus een derde vestiging opzet in haar woonplaats Maastricht.

Kristallen en half-edelstenen staan bekend om hun geneeskrachtige werking maar staan ook prachtig als decoratie in huis. In alle drie de winkels treft U een zeer uitgebreide collectie aan, en kunt u advies krijgen over de specifieke eigenschappen van de verschillende kristallen.

U bent van harte welkom bij de feestelijke opening van de winkel op zaterdag 10 oktober a.s. vanaf 10.00 uur in Maastricht, Oude Tweeberger Poort 5 (vlakbij het Vrijthof en de St. Servaas kerk).

Voor meer informatie: zie de website, www.huysdenskristallen.nl of informeer bij Wendy Ebus, tel.: 06-11440896

Website: http://www.huysdenskristallen.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular