Tilburg Vleermuizen, ratten, spinnen en wormen. Heksen zijn er dol op. En tussen de gieren en de stinkdieren van Dierenpark De Oliemeulen voelen heksen zich helemaal thuis. Speciaal voor Halloween is een grote groep heksen tijdens de herfstvakantie in Tilburg neergestreken in het gezelschap van een ruim 4 meter lange krokodil. Voor de kinderen hebben zij allerlei gemene plannetjes voorbereid.

De kinderen komen deze week echt niet alleen dieren kijken, spelen en frietjes eten. Nee hoorà¢â‚¬¦. deze week worden ze door die lelijke oude heksen eens flink aan het werk gezet. En wil je een slang of vogelspin aaien.. jammer dan, dat mag alleen als je van de heksendrankjes durft te proeven. Wat daar in zit? Dat is een groot geheim!

Wie tot slot zijn heksen- of tovenaarsdiploma wil halen, zal toch echt nog even een reusachtige krokodil moeten durven aaien. Een echte heks is immers ook nergens bang voor. Het gevaarlijke reptiel heeft tot nu toe nog niet bewogen, maar met de juiste toverspreukà¢â‚¬¦à¢â‚¬¦?!

Vanaf 24 oktober t/m 1 november worden dappere kinderen van alle leeftijden verwacht tussen 10:00 en 18:00 uur aan de Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg. Voor toegangsprijzen en andere informatie bel met 013-4630026 of kijk op www.oliemeulen.nl Tip: Verklede heksenkinderen zijn zeer welkom.

Website: http://www.oliemeulen.nl