à¢â‚¬à…“Influencer (en de kracht ervan) naar Nederland

Renà© Kerp wordt komende week (24 augustus tot en met 30 augustus) als enige West-Europeaan gecertificeerd door VitalSmarts voor à¢â‚¬à…“Influencer Training, VitalSmarts´ nieuwste training voor individuen, teams en organisaties. Influencer Training is een klassikale training die diepgewortelde en vastgeroeste gewoontes opspoort en stuurt naar een razendsnelle en bestendigde gedragsverandering.

Kerry Patterson, oprichter van VitalSmarts en co-developer van de training, zegt dat Influencer Training de standaarden in de trainingsmarkt heeft verbreed en verdiept op gebied van zowel design als inhoud. à¢â‚¬à…“Influencer Training let zowel op de trainer als op de deelnemer zodat een geweldige ultieme leerervaring verzekerd is, zegt Patterson. à¢â‚¬à…“Met een trainingsplatform dat deelnemers leidt, vraagt en coacht zien we keer op keer maximale interactie en participatie. Daarnaast testen we on-the-spot en heeft de training een hoog entertainment gehalte. Influencer Training is ongeëvenaard. à¢â‚¬à…“

Naast de technologische innovaties, brengt Influencer Training de principes en strategieën van het New York Times bestselling boek, Influencer the power to change anything (McGraw-Hill, 2007) verder.

De verandermanagementstrategieën in de Influencer Training zijn gebaseerd op meer dan vijftig jaar onderzoek in de sociale psychologie, en zijn ontwikkeld naar voorbeeld van succesvolle leiders die verandering op organisatorisch, cultureel en persoonlijk vlak hebben gefaciliteerd. In de training leren deelnemers stap voor stap de methode om individuen, teams en organisaties te helpen met veranderingen door het aanpakken van vastgeroeste gewoontes. Als je immers verandering wilt bewerkstelligen, zul je blijvende gedragsverandering moeten bereiken. En dat is wat Influencer doet.

Wat kun je met à¢â‚¬à…“influencer?
Of het nu gaat om het invloed hebben en krijgen op mensen en hun gedachten, op markten, op bedrijven, op bedrijfsculturen en andere veranderingsprocessen: Influencer geeft je concreet de methodes en strategieën om dat voor elkaar te krijgen. Met Influencer kun je:
- Succesvol een verandermanagement initiatieven leiden
- Beter je bedrijfscultuur transformeren
- Verscherpen à¢â‚¬à…“compliance met veiligheidsregelementen en andere voorwaarden
- Leren het echte probleem achter problemen te identificeren en dus echte oplossingen aandragen
- Leren hoe je je invloed kunt vergroten buiten je speelveld zonder formele autoriteit

Over kerp&company
kerp&company is een organisatie die trainingen ontwikkelt en verzorgt op het gebied van attitude (houding) in zowel binnen- als buitenland. De trainingen betreffen thema´s als verandermanagement, leiderschap, commercie & verkoop, management en persoonlijke effectiviteit. Het bedrijf bestaat uit 21 mannen en vrouwen en werkt voor opdrachtgevers als Microsoft, Walibi, Ziggo, JCDecaux, Unilever en Vanderlande Industries.

Over Vital Smarts
Met het hoofdkantoor in Utah, de Verenigde Staten, is Vital Smarts een bedrijf dat al meer dan dertig jaar onderzoek doet naar gedragsverandering. Ze hebben meer dan driehonderd bedrijven van de Fortune 500 geholpen met bewezen methodieken. Wereldwijd heeft Vital Smarts aan meer dan twee miljoen mensen training gegeven, en de auteurs van Vital Smarts hebben drie New York Times bestsellers geschreven: Crucial Conversations, Crucial Confrontations en nu recent Influencer the power to change everything. Dit laatste boek is tevens verkozen tot Business Book of the Year.

- - - - - - -
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Antoon Ensing Manager Trainingen kerp&company.
Telefoon: 033 888 3427
Mobiel: 06 47 13 00 70 e-mail: [email protected]
Website: www.kerp.nl

Conference Call
Er zullen tevens 3 conference calls worden georganiseerd: voor persrelaties, voor huidige klanten en voor overige geïnteresseerden. Een conference call is een korte telefonische vergadering c.q. persconferentie, waar kerp&company in zal gaan op vragen.
Als u een email stuurt naar [email protected] dan krijgt u de gegevens van de desbetreffende conference call toegestuurd.

Website: http://www.kerp.nl