à¢â‚¬à…“Lionbridge blijft marktleider op het gebied van lokalisatie en vertalingen

Lionbridge Technologies, wereldwijd marktleider op het gebied van lokalisatie- en vertaaldiensten, heeft de financiële resultaten over 2008 gepubliceerd.
Lionbridge behaalde in het vierde kwartaal een omzet van $104.6 miljoen. De jaaromzet over 2008 bedroeg $461.4 miljoen, een stijging van 2,1% ten opzichte van 2007.
In deze economisch moeilijke tijden blijft Lionbridge een stabiele en betrouwbare partner voor bedrijven die hun producten of informatie in meerdere landen en talen verkopen of publiceren.

Over Lionbridge

Lionbridge is het grootste vertaalbureau ter wereld. Met vestigingen in 26 landen voert Lionbridge vertalingen en lokalisatieprojecten uit voor multinationals in diverse sectoren. Naast vertaalwerk levert Lionbridge ook diensten op het gebied van het testen van software en ontwikkelen van e-Learning en technische documentatie. De Nederlandse vestiging van Lionbridge bevindt zich in Amsterdam en houdt zich voornamelijk bezig met lokalisatieprojecten voor de IT, telecom, consumentenelectronica en medische sector.
Het volledig artikel kunt u hier vinden: http://www.lionbridge.com/lionbridge/en-US/company/news/lionbridge-announces-fourth-quarter-and-fy-2008-results.htm

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular