(Persbericht) "Slimmer Werken - Het Nieuwe Werken het draadloze kantoor Mobiel werkenà¢â‚¬à¢â‚¬¦ de afgelopen jaren heeft deze trend een ware opmars gekend. Marktonderzoeker ICD voorspelt dat het aantal mobiele werkers in 2010 het miljard zal overschrijden.

Het wordt steeds belangrijker om overal en altijd bereikbaar te kunnen zijn, optimaal te kunnen communiceren en de beschikking te hebben over een veilige en snelle toegang tot het bedrijfsnetwerk, waar, wanneer en hoe men het zelf wenst. Het stelt de werknemer in staat zelf te bepalen wanneer, waar en hoe hij wil werken. Het is niet meer de aanwezigheid die telt maar het resultaat. Dit verhoogt de productiviteit, het stelt organisaties in staat effectief en efficiënt op (nieuwe) ontwikkelingen in te spelen en te anticiperen.

Maar hoe moet u nu termen en trends zoals ´Slimmer werken, Het Nieuwe Werken, het draadloze kantoor en mobiel werkenà¢â‚¬ vertalen naar uw eigen situatie en bedrijfsomgeving? Hoe kunt u de interne en externe communicatie en samenwerking optimaliseren en welke communicatie technologieën kunnen hiervoor het beste ingezet worden? Welke oplossingen zijn er om uw ICT infrastructuur het beste af te stemmen en te integreren met uw telefonie omgeving?

Deze onderwerpen komen uitvoerig aan bod tijdens de gratis Lunch & Learn Session à¢â‚¬Å“Slimmer Werkenà¢â‚¬ op 30 september a.s. bij B-Port te Son. Middels diverse presentaties en een live demo biedt B-Port inzicht in innovatieve oplossingen die kostenbesparend zijn, de productiviteit verhogen en geïntegreerd kunnen worden binnen een bestaande omgeving. Kortom, een interactieve sessie over hoe u en uw collega‘˜s overal en altijd kunnen werken en communiceren. Voor meer informatie en inschrijving,
zie www.b-port.nl/slimmerwerken