(EMEA Persberichten) Nieuwe ster aan het schlagerfirmament: zangeres Helene Fischer heeft zich in korte tijd van jong talent weten op te werken tot de eredivisie van het Duitstalige amusement. Fans en kenners zijn enthousiast. Met haar huidige tournee à¢â‚¬Å“So wie ich binà¢â‚¬ maakt ze op 20 november een tussenstop in Arnhem. In de Rijnhal kunnen haar Nederlandse fans zich laten overtuigen van het buitengewone talent, het charismatische optreden en de positieve uitstraling van de droomvrouw van de Duitse schlager.

Succesvolle koningin van de schlager
Helene Fischers bejubelde concerten vinden plaats in uitverkochte zalen, haar vorige tournee à¢â‚¬Å“Zaubermond live mit Bandà¢â‚¬ werd bezocht door meer dan 100.000 fans. De lijst van onderscheidingen en prijzen, waarop onder andere al twee keer de à¢â‚¬Å“Krone der Volksmusikà¢â‚¬, twee keer de à¢â‚¬Å“Goldene Henneà¢â‚¬ en twee ECHO-awards prijken, wordt steeds langer. Helene Fischers cd‘˜s en dvd‘˜s waren tot dusverre negen keer platina en zeven keer goud. Het totale aantal van haar verkochte geluidsdragers bedraagt intussen bijna 2 miljoen. Nu begint ze met haar studioalbum à¢â‚¬Å“So wie ich binà¢â‚¬ aan een nieuw hoofdstuk van haar succesverhaal. Daarnaast zijn op het in juni uitgebrachte à¢â‚¬Å“Best ofà¢â‚¬-album nog eens alle hoogtepunten uit haar carrià¨re te vinden.

Grote muzikale bandbreedte
Tijdens haar tournee in de herfst van 2010 zal Helene Fischer met haar karakteristieke stem alle registers opentrekken. Live op het podium geeft ze al haar songs een heel eigen karakter. Van tomeloze power tot zachte melancholie, van stille overpeinzingen tot temperamentvolle passie gewoon honderd procent Helene Fischer à¢â‚¬Å“Zoals ze isà¢â‚¬. Daarbij wordt ze begeleid door haar liveband.

Met maar liefst twee nieuwe albums en de tournee door meer dan 50 steden in zes landen legt Helene Fischer de lat hoog. De koningin van de Schlager haakt daarmee naadloos aan bij haar voorgaande successen. Het concert op 20 november in de Rijnhal in Arnhem is daarbij het enige in Nederland.

Entreekaarten voor het concert in Nederland zijn verkrijgbaar bij alle bekende CTS Eventim Nederland voorverkoopadressen of telefonisch via de hotline 0900 1010 2020 (€ 0,45 per min.) alsmede via internet op www.eventim.nl.

Meer informatie en beeldmateriaal op www.semmel.de en www.helene-fischer.de

Voor vragen, verlotingen, foto's etc. kunt u terecht bij:
Mediamixx GmbH | Verena Melchert
Altes Forsthaus | TiergartenstraàƒÅ¸e 64 | 47533 Kleve |Duitsland
Tel: +49 (0)2821 71156-20 | Fax: +49 (0)2821 71156-39
E-mail: [email protected]