(Persbericht) Arnhem, oktober 2010. De droomvrouw van de Duitse schlagermuziek vereert in november haar Nederlandse fans met een bezoek in Arnhem. De zangeres Helene Fischer presenteert op haar tournee à¢â‚¬Å“So wie ich binà¢â‚¬ haar huidige gelijknamige album en natuurlijk al haar hits, die dit jaar op een à¢â‚¬Å“Best Ofà¢â‚¬-cd zijn uitgebracht. Op 20 november kunnen haar Nederlandse fans in de Rijnhal in Arnhem genieten van haar fenomenale talent, het charismatische optreden en haar positieve uitstraling.

Tijdens haar tournee in de herfst van 2010 zal Helene Fischer met haar karakteristieke stem alle registers opentrekken: van tomeloze power tot zachte melancholie, van stille overpeinzingen tot temperamentvolle passie. Gewoon honderd procent Helene Fischer: à¢â‚¬Å“Zoals ik benà¢â‚¬. Daarbij wordt zij begeleid door haar live band.

Met maar liefst twee nieuwe albums en de tournee door meer dan 50 steden in zes landen legt Helene Fischer de lat hoog en haakt naadloos aan bij haar voorgaande successen. Haar vorige tournee werd bezocht door meer dan 100.000 fans. Het concert op 20 november in de Rijnhal in Arnhem is het enige concert dat de à¢â‚¬Å“koningin van de schlagerà¢â‚¬ in Nederland geeft.

Entreekaarten voor het concert in Nederland zijn verkrijgbaar bij alle bekende CTS Eventim Nederland voorverkoopadressen of telefonisch via de hotline 0900 1010 2020 (€ 0,45 per min.) alsmede via internet op www.eventim.nl

Meer informatie en beeldmateriaal op www.semmel.de en www.helene-fischer.de