Van zondag 18 tot en met zondag 25 april 2010 zal in de Brabanthallen in ‘˜s-Hertogenbosch de 44ste Art & Antiques Fair ‘˜s-Hertogenbosch plaatsvinden. Een grote verzameling nationale en internationale antiquairs en kunsthandelaren van hoog niveau zullen zich op een totaal nieuwe manier presenteren. De beurs richt zich in alle facetten op vele liefhebbers van oude- en hedendaagse kunst, juwelen, antiek en design. Door de positieve signalen uit de internationale kunsthandel is een deelnemersveld van zeer hoge kwaliteit samengesteld waardoor de bijzondere cross-over van oude en nieuwe kunst en de gunstige prijs- kwaliteitverhouding de tienduizenden bezoekers zal verleiden tot esthetische, betrouwbare en waardevolle beleggingen.

Dà© voorjaarsbeurs
Een compleet nieuwe beurscommissie met een jarenlange ervaring op het gebied van publieksbeurzen, kunst, cultuur en communicatie staat garant voor een professionele benadering van zowel het deelnemersveld als de diverse bezoekersdoelgroepen. Samen met een vooraanstaande groep deelnemers kan de beurscommissie al in dit stadium spreken van een divers en gegarandeerd deelnemersveld van hoge kwaliteit. Door deze uitkomsten kan de Art & Antiques Fair ‘˜s-Hertogenbosch 2010 gerust dà© voorjaarsbeurs in deze branche worden genoemd.

Gegarandeerde kwaliteit
De doelstelling om de kwaliteitseisen onder de huidige omstandigheden naar boven bij te stellen is geslaagd. Ook in 2010 ligt de nadruk op hoge kwaliteit en authenticiteit van de getoonde stukken. Kwaliteit, conditie en authenticiteit van de objecten worden nauwkeurig bewaakt door een grote commissie van nationale en internationale experts.

Initiatiefrijk
Meer nog dan voorheen zetten de deelnemers van deze gevestigde beurs zich in om de bezoekers iets bijzonders te bieden. Er zijn plannen in de maak voor een ´oude meesters paviljoen‘˜ waarin de top van Nederlandse antiquairs zich verenigt, speciale acties rondom ‘˜s-Hertogenbosch: Hoofdstad van de Smaak, spectaculaire solotentoonstellingen, en meer. Een vooraanstaande groep van antiquairs, kunsthandelaren en galeries heeft ondertussen zijn deelname toegezegd waaronder klinkende namen als: Akanthos Ancient Art (B), Kunstgalerij Albricht, Bastings & van Tuijl, Beaumont, Des Beaux Arts, Galerie Van Der Planken (B), Kunstzalen A.Vecht, De Backker Medieval Art (B), De Pauw-Mà¼ller (B), Gibson Antiques (UK), Galerie Lingier (B) Herman en Frederik Muller (B), Mark Haasnoot Fine Arts, Heutink Ikonen, Jan Muller (B), Jan Roelofs Antiquairs, L‘˜Argenterie Antique, Meijering Art Books, Ming-K‘˜i Gallery (B), Kunsthandel Peter Pappot, Remco van Leeuwen Antiquair, Theo Daatselaar Antiquairs, Galerie Van Loon & Simons, Drs J.C. van Schaijk, Galerie Mark Peet Visser, Wanrooij Fine Art en anderen. Op dit moment worden gesprekken gevoerd met meerdere potentiële partijen. Totaal kunnen tussen 70 en 80 deelnemers een plaats verkrijgen op de beurs waardoor een mooi gedifferentieerd en interessant veld ontstaat.

Nieuw en modern met stijl op AF‘˜sH
In zijn styling is de beurs zoals vanouds open en zeer vooruitstrevend. De creatie is in handen van beurs- en interieurarchitect Herman van Belkom, en in zijn ontwerp modern, stijlvol en intelligent - gaat hij uit van een compacte beursbeleving, meteen vanaf de entree. Een prettige routing en comfortabele rustpunten zorgen voor een mooie totaalbeleving.

Noot voor de redactie
Voor informatie, interviews en fotomateriaal kunt u contact opnemen met de beurscommissie.
Maarten Ouweneel T: +31 6 26 41 72 17, m.ouweneel@afsh.nl of het secretariaat T: +31 76 514 87 60, [email protected].

Website: http://www.afsh.nl