(Persbericht) Schiphol, 23 november 2010 BravoSolution SpA, de internationale aanbieder van supply management software en dienstverlening, kondigt aan dat de afdeling Inkoop van het ministerie van Financiën voor haar spend analysis applicatie heeft gekozen. De afdeling kan hiermee gemakkelijk al haar uitgavepatronen in kaart brengen. Met de resultaten van de analyses van deze applicatie beschikt de afdeling over verifieerbare data die verantwoorde en onderbouwde strategische beslissingen voor eventuele kostenbesparingen mogelijk maken.

Met de spend analysis applicatie kan de afdeling onder andere op basis van zelf geformuleerde regels en criteria haar uitgaven classificeren en analyseren. Het classificeren van de uitgaven kan zowel leveranciers gerelateerd als interdepartementaal en geeft de afdeling op innovatieve wijze de mogelijkheid tot kostenbeheersing.

Met deze applicatie kan de afdeling haar leveranciersbestand nog overzichtelijker in kaart brengen en heeft zij beter inzicht in haar inkoopuitgaven. Op basis van de resultaten van deze analyse kan de afdeling goed onderbouwde beslissingen nemen.

à¢â‚¬Å“We zijn erg verheugd over de keuze van het ministerie van Financiën voor BravoSolutionà¢â‚¬, vertelt Ninke Tewarie, managing director bij BravoSolution Benelux. à¢â‚¬Å“Wij richten ons niet alleen op de technische en functionele implementatie van de uitgavenanalyse, maar adviseren en ondersteunen ook bij de realisatie van duurzame besparingen op basis van de uitkomsten van de analyse.à¢â‚¬

--------------------
Over BravoSolution
BravoSolution is een internationale leverancier van Supply Management Excellence, dat geleverd wordt door middel van software, professionele services en category expertise. De missie van BravoSolution is om waarde te genereren door klanten te ondersteunen in de verbetering van alle inkoop- en inkoop gerelateerde processen.

BravoSolution S.p.A. is in juni 2000 opgericht door de Italcementi Group en heeft kantoren in China, Frankrijk, Italië, Mexico, Spanje, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. BravoSolution is door SIMAP, de portaal voor Europese overheidsopdrachten, gecertificeerd als officiële OJS eSender in de talen Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands. Dit betekent dat gebruikers direct vanuit de BravoSolution projectapplicatie inkoopaankondigingen in het juiste formulierformaat kunnen opstellen en elektronisch aan het Europese Publicatiebureau kunnen versturen.

BravoSolution heeft meer dan 400 werknemers en 400 klanten in twintig landen en de supply management software wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 20.000 inkoopmedewerkers. Voor meer informatie: www.bravosolution.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Carola Rijnbeek
[email protected]
035-582 27 30