(Persbericht) Andrà© Rieu reikt Green Key uit aan 'zijn'hotel

Vrijdag 2 september jl; de tuin en het kasteel van Andrà© Rieu zijn in winterse sferen omgetoverd, Andrà© Rieu en het Johan Strauss Orkest zijn met een select gezelschap genodigden bezig met de opnames voor de kerstuitzending van de ZDF.

Na afloop van dit mooie concert, waar de gasten in 28 graden compleet met winterjassen en shawls figureerden, werden hoteleigenaar Benoit Wesly en hoteldirecteur Dirk Beljaarts door Andrà© Rieu verrast met de uitreiking van het felbegeerde GreenKey certificaat. Als naamgever van het Andrà© Rieu Hotel (Golden Tulip Apple Park Maastricht) wilde hij graag het certificaat overhandigen. De verraste Hoteliers namen in bijzijn van het Johan Strauss Orkest en genodigden het certificaat en de Green Key in ontvangst.

Dirk Beljaarts (directeur Golden Tulip Apple Park Maastricht) reageert: "Wat een ´gewone‘˜ concertavond had moeten worden, eindigde toch wel heel bijzonder, het is een eer en bijzondere verrassing dat Andrà© ons het Green key certificaat overhandigde. We weten dat Andrà© MVO en duurzaam ondernemen erg waardeert, maar dit hadden we niet verwacht.à¢â‚¬

Over Green Key
De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, MVO, met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De Green Key is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren. Meer informatie: www.greenkey.nl

Over Golden Tulip Apple Park Maastricht
Golden Tulip Apple Park Maastricht**** is gevestigd dichtbij het historische stadscentrum van Maastricht. Naast 166 comfort en Executive rooms, beschikt het hotel over diverse meeting faciliteiten, een Executive Lounge en het bekende Dreamz, Restaurant & Bar. Het Hotel is elk jaar gedurende de maanden juni, juli en augustus het enige officiële Andrà© Rieu Hotel ter wereld.