(Persbericht) Ashampoo 3D CAD Architecture 3 staat voor de modernste architectuursoftware voor het persoonlijk ontwerpen van uw bouwprojecten. Met deze software maakt u snel precieze modellen, 3D-voorstellingen, plattegronden en lijsten voor uw project i.v.m. bouw en inrichting.
Aan de slag gaan met professioneel CAD-ontwerp kan met Ashampoo 3D CAD Architecture zonder al te veel voorkennis. Daarvoor beschikt u over een start- en projectassistent, instructiefimpjes en voorbeeldprojecten.
Tot de programmahighlights van Ashampoo 3D CAD Architecture 3 horen naast de vrije constructie van 3D-objecten (solid modelling) ook het inschakelen van aftreklichamen en het geïntegreerde lastenboek.
Verder vindt u nog omvangrijke detailverbeteringen in de diverse standaardfuncties.
Ashampoo 3D CAD Architecture 3 draait onder Windows® XP, Windows Vista® en Windows® 7 en een enkelvoudige licentie kost 79,99 Euro.

Overzicht van feiten en mogelijkheden:
- Ashampoo 3D CAD Architecture 3 werd gelanceerd
- Prijs van een enkelvoudige licentie: 79,99 Euro
- NIEUW: Start- en projectassistent
- NIEUW: vrije 3D-constructie voor het maken van objecten (solid modelling)
- NIEUW: Inschakelen van aftreklichamen
- Geïntegreerd lastenboek voor oppervlakte-evaluatie volgens DIN-Norm
- Link: www.ashampoo.nl

De krachtige, productieve CAD-Software:
Ashampoo 3D CAD Architecture 3 verbindt intuïtieve bediening met de modernste CAD-functies en geeft de gebruiker de mogelijkheid een exact bouwontwerp te maken op de PC.
Bewerkbare voorbeeldprojecten en instructiefilmpjes zorgen ervoor dat u snel en eenvoudig aan de slag kunt.

Vrije 3D-constructie solids):
Architecture 3D CAD Architecture ondersteunt solid modelling. Met basislichamen, extrusielichamen, rotatielichamen en sweeplichamen maakt u uw persoonlijke 3D-constructies, waarmee u de voorgedefinieerde bouwelementen van deze software nog kunt uitbreiden.

Geïntegreerd lastenboek:
Het lastenboek biedt de mogelijkheid om een hoeveelhedenstaat naar DIN 277 en het woonoppervlaktebesluit uit te voeren en alle vlakken en massa's in 2D- en 3D-weergaves te controleren.

Ashampoo 3D CAD Architecture 3: 40 dagen lang gratis testen
Ashampoo 3D CAD Architecture werkt onder Windows® XP, Windows Vista® en Windows® 7. De testversie (893 MB) kan eerst tien dagen geprobeerd worden. Door u gratis online te registreren kunt u de testperiode met nog eens 30 dagen verlengen. Een enkelvoudige licentie kost 79,99 Euro.

Website: www.ashampoo.nl
Informatie: www.ashampoo.com/nl/products/0460
Download: www.ashampoo.com/ashampoo_3d_cad_architecture_3_sm.exe
Mediapack: www.ashampoo.com/mediapacks.php?idstring=0460
Productpagina: www.ashampoo.com/nl/products/0460/pdf