(Persbericht) Een van de grootste onlinegame-ontwikkelaars en -uitgevers ter wereld, Astrum Nival, besloot de vertaling en lokalisatie van hun laatste creatie ´Allods Online‘˜ in handen te geven van MO Group International, een vooraanstaand bedrijf op het vlak van gamelokalisatie.

´Allods Online‘˜, een gratis massively multiplayer online role-playing game gebaseerd op de populaire gameserie Allods, is een combinatie van hevige gevechten, epische veldslagen en magische eilanden. Het resultaat is een traditioneel fantasy MMORPG met een vleugje sciencefiction. Astrum Nival en MO Group International hebben de handen in elkaar geslagen om dit project uit te werken en daarbij alle problemen en uitdagingen die Astrum eerder tegenkwam te verhelpen, alsook om ´Allods Online‘˜ te introduceren bij de Duits- en Franssprekende markten over heel de wereld.

Astrum Nival staat bekend voor het ontwikkelen van uitgebreide online werelden, boordevol epische avonturen en uitdagingen. Met al verschillende gamingprijzen op hun naam is Astrum Nival op weg om een van ‘˜s werelds meest toonaangevende online role-playing game providers te worden. Andrey Berestyansky, Localization Manager in de Astrum Nival studio van Mail.ru Group zegt: à¢â‚¬Å“We zijn opgetogen om te kunnen werken met zo'n betrouwbare en competente partner, die snel en efficiënt tegemoet komt aan al onze noden op het vlak van Franse en Duitse lokalisatie.à¢â‚¬

Astrums nieuwe partner op het gebied van vertaling en lokalisatie, MO Group International, beschikt over een team van specialisten, native vertalers en ervaren projectmanagers die samen instaan voor lokalisatie-diensten en QA-testing van uitstekende kwaliteit voor zowel kleine als grote projecten. MO Group Internationals VP Business Development Orad Elkayam biedt inzicht in de successen van deze samenwerking en zegt: à¢â‚¬Å“De eerste fases van het project vormden inderdaad een uitdaging; maar werken met Andrey en het Astrum Nival-team het afgelopen jaar is een groot plezier geweest en we zijn blij om te zien hoe goed het project zich ontwikkelt.à¢â‚¬

Dankzij de toewijding en het harde werk van MO Group International kon Astrum Nival met succes de Franse en Duitse versies van ´Allods Online‘˜ op de markt brengen en zo gameliefhebbers over de hele wereld de mogelijkheid bieden het spel ook in het Frans en Duits te spelen.

Over MO Group International

MO Group International is een toonaangevend bedrijf dat zich bezig houdt met de lokalisatie, vertaling en game-testing van MMO‘˜s. Het bedrijf kan zich beroepen op een jarenlange ervaring in deze gespecialiseerde industrie, alsook op professionele en taalkundige ervaring in meer dan 40 verschillende talen voor elk spelgenre. De sterkte van MO Group International ligt in hun vermogen om in de kortst mogelijke tijd kwaliteitsvolle QA-testing en lokalisatie-diensten af te leveren voor kleine en grote projecten. Neem voor meer informatie een kijkje op http://www.mogi-translations.com.

Over Astrum Nival

Astrum Nival is een vooraanstaand ontwikkelaar van gratis klantgebaseerde spelen in Rusland en andere Russisch sprekende gebieden. Astrum Nival ontving eerder al de prijs voor Best Game in 2009 en Best Online Game in 2008 van de Russian Game Development Conference (KRI). Het bedrijf heeft zich als doel gesteld om de beste massively multiplayer line-up op de snel aangroeiende onlinegame-markt te brengen door intern ontwikkelde en goedgekeurde titels. Neem voor meer informatie een kijkje op http://www.astrumnival.com.