Al tientallen jaren is er ´strijd´ tussen mannen en vrouwen: moet de zitting omhoog of omlaag? Met AutoClose® draagt Pressalit bij aan de terugkeer van harmonie in de badkamer en toiletruimte. Deze nieuwe functie zorgt er namelijk voor dat de zitting zich automatisch sluit.

Functioneel
Met de nieuwe AutoClose-functie van Pressalit sluiten zowel zitting als deksel automatisch na gebruik. De zitting is uitgerust met een intelligente sensor, die continu registreert of er iemand in de buurt van het toilet is. Zolang de sensor een gebruiker registreert, zal het deksel open blijven. Daarna sluit deze automatisch met een zachte landing, dankzij het eveneens in de zitting geïntegreerde soft close-mechanisme.

Intelligent
De AutoClose-functie heeft een aantal details dat deze zitting werkelijk buitengewone meerwaarde geeft. Zo kunnen bijvoorbeeld zitring en deksel gelijktijdig sluiten, maar ook het deksel alleen. Indien gewenst kan het deksel ook langer open blijven staan. Wanneer men het deksel opent en vervolgens buiten het sensorbereik gaat staan, dan blijft het deksel vijf minuten lang geopend. Deze functie is bijvoorbeeld nuttig bij het schoonmaken. De Quick-release-functie zorgt voor eenvoudig onderhoud van de zitting.

Minimalistisch design
De zitting Modern Art met AutoClose combineert een minimalistisch, sober design met functionele details. Deze zitting heeft een fraaie vormgeving met golvende lijnen. In de modellen is op elegante wijze een praktisch handvat in de zitting en het deksel geïntegreerd, zodat het ontwerp van de zitting een hygiënische meerwaarde in zich bergt. Modern Art met AutoClose is geschikt voor de meeste toiletten die op de markt verkrijgbaar zijn en is leverbaar vanaf eind 2009.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):/i>
Nadere informatie wordt u graag verstrekt door Anja Zandvliet van Wijnbeek Sanitair B.V., telefonisch bereikbaar via 0251 361010 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 2450070.

Uitgeest, 7 september 2009

Ga voor foto´s in hoge resolutie naar de Perskamer op www.presstige.nl, klik op Wijnbeek Sanitair / Pressalit en vervolgens op ´ fotoarchief´. Bovenaan staan twee foto´s die bij dit bericht horen.

Website: http://www.pressalit.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular