(Persbericht) Berlijn, 11 april 2011 - als à©à©n van de drie grootste Affiliate netwerken in de Duitstalige markt met circa 1.300 partnerprogramma's, zal belboon zich voorstellen aan de internationale afgevaardigden op de A4UExpo. De internationale vakbeurs vindt 7 en 8 juni plaats in het Hilton Park Hotel in Mà¼nchen.

Dit jaar zal het performance marketing netwerk belboon de A4UExpo ondersteunen als sponsor. Het bedrijf heeft de hoogste waardering voor de gecombineerde Affiliate Marketing vakbeurs en conferentiedagen. belboon wil dan ook een bijdrage leveren aan de groei van de A4UExpo die nu haar derde jaar in gaat. CEO Manuel Kester: "We zijn overtuigd van de langdurige synergie tussen ons en deze internationale conferentie, die ook nog eens plaats neemt in ons eigen land!"

Het belboon Affiliate netwerk is zelf ook aan het uitbreiden naar nieuwe internationale markten en zal aanwezig zijn op de vakbeurs in Mà¼nchen niet alleen om af te spreken met de bestaande contacten - maar om nieuwe te ontmoeten. "Onze doelmarkten zijn de Engels en Frans sprekende landen", volgens Manuel Kester. Adverteerders en Publisher uit meer dan 30 landen werken nu al samen met belboon. Manuel Kester "Dit zijn de partners die we op de A4UExpo willen ontmoeten. Zij hebben namelijk belangrijke informatie en commentaar op onze werkwijze, de laatste informatie uit de Affiliate Marketing industrie en ze delen hun persoonlijke netwerken, een ideale mix."

belboon presenteert het hele scala van haar diensten in de Performance en Affiliate Marketing op haar stand. Het bedrijf was het eerste Affiliate netwerk om haar diensten aan te bieden over het mobiele web. Dit is te danken aan zijn moderne netwerk technologie van de tweede generatie en de geavanceerde mobiele competenties van de YOC Groep. Als in voorgaande jaren, ziet belboon de voortdurende ontwikkeling van de technische functies van haar netwerk als een middel om de omzet te verhogen voor haar klanten. Deze omvatten:

à¢â‚¬¢ Performance Display Advertising
à¢â‚¬¢ Retargeting
à¢â‚¬¢ Smart Feeds
à¢â‚¬¢ Kortingscodes tool
à¢â‚¬¢ belboon Mobile Marketing etcà¢â‚¬¦

U kunt het Affiliate netwerk belboon ontmoeten bij stand B12 in Ballroom C van het conferentiecentrum in het Hilton Munich Park. Met de code BELBOONOFFER10 ontvangt u uw tickets met 10% korting op de site http://www.a4uexpo.com/europe/. belboon zal blij zijn om u te ontmoeten op 7 Juni van 8.30 tot 18 uur en op 8 Juni, van 8.30 tot 16.30 uur.

Informatie over het bedrijf: www.belboon.nl
Download persbericht: www.belboon.com/nl/persberichten.html

Contact:
belboon-adbutler GmbH
Corporate Communications
Martina Serwene
Karl-Liebknecht-Str. 1
10178 Berlin
Duitsland
Tel.: +49-30-726162-322
Fax: +49-30-726162-311
[email protected]
www.belboon.nl