Bestel heerlijke cadeau‘s en kerstpakketten via Chocoladepakketten.nl(Persbericht) Chocolaterie De Gimmerse Verleiding, inmiddels een begrip in het Brabantse Gemert en omstreken, merkte vorig jaar dat er veel vraag was naar aparte relatiegeschenken voor sinterklaas en kerstmis, zoals luxe sinterklaasletters maar ook kerstpakketten en andere zakelijke cadeau‘s. Daarom is eind juli de webwinkel www.chocoladepakketten.nl gelanceerd, in samenwerking met mediabureau Arts Media.

Via deze nieuwe webwinkel is het voor particulieren en bedrijven mogelijk om chocolade pakketten, relatiegeschenken en bonbons online te bestellen. Het assortiment bevat onder andere een selectie speciaal geselecteerde pakketten die ideaal zijn als kerstpakket. En zo kan je ook denken aan geschenken met Pasen, Valentijn, Secretaressedag, geboortes, bruiloften, etcetera.

Chocoladegeschenken met een persoonlijk tintje

Veel chocoladepakketten en geschenken kunnen gepersonaliseerd worden door er bepaalde chocolade teksten op te laten zetten of een kaartje toe te voegen. Maar het is bijvoorbeeld mogelijk om eigen logobonbons te laten produceren. Ideaal om uit te delen bij een zakelijk evenement. Met steeds meer geefmomenten, en dus niet alleen de decembermaand, is Chocoladepakketten.nl een uitkomst om collega's, familie of kennissen eens te verrassen.

Veiligheid online chocoladepakketten Bestellen?

Op de vraag of het veilig is om via internet champagen te bestellen, is Niels Arts van Arts Media duidelijk. "Absoluut. De klant betaalt via internet door het bedrag over te boeken via de erkende betaalwijze iDEAL waarbij vrijwel alle banken zijn aangesloten, of het eveneens zeer veilige internetbetaalsysteem Paypal. Dankzij de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van Chocoladepakketten.nl weet je zeker dat je besteld bij een betrouwbare winkel."

Wij hopen u graag eens te zien in onze webwinkel!

Postadres:
De Gimmerse Verleiding / Chocoladepakketten.nl
Commandeur 7a
5421LK Gemert

Telefoon en e-mail:
Wilco Dijsselbloem & Marianne van den Brandt
Tel. 06 158 827 44 / 06 547 986 11
E-mail: verkoop@chocoladepakketten.nlComments are closed.
%d bloggers liken dit: