Wie was Bruno Grà¶ning? Wat gebeurde er destijds? Zijn de ongelooflijke genezingen ook nu nog mogelijk?

 

In 1949 overheerst à©à©n naam de krantenkoppen van de dagbladen: Bruno Grà¶ning. Extra edities over hem rollen van de persen. Radio en weekjournaal berichten. Een bioscoopfilm wordt vertoond. Waar hij ook opduikt, dringen zich honderden, duizenden, tienduizenden mensen om hem heen. Ze komen van overal - uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, maar ook uit België, Frankrijk en de Verenigde Staten. Grà¶ning wordt een wereldgebeurtenis.

Maar die zich daar tot hem wenden, zijn geen aanhangers, geen fans of groupies. Het zijn zieke mensen. Voor velen is hij de laatste hoop. Door de oorlog terneergeslagen, door artsen opgegeven, kennen zij maar een wens: gezond worden vrij van nood en pijnen. Bruno Grà¶ning moet hen helpen. En hij helpt: à¢â‚¬Å“Er bestaat geen ongeneeslijk, God is de grootste arts!à¢â‚¬ zijn z´n woorden. En het onbegrijpelijke gebeurt: talloze zieken worden gezond lammen lopen, blinden zien...

De documentaire à¢â‚¬Å“Het fenomeen Bruno Grà¶ning op het spoor van de à¢â‚¬Å“Wondergenezerà¢â‚¬ toont op objectieve wijze de dramatische gebeurtenissen van die tijd. Originele film- en geluidsdocumenten, archiefmateriaal, meer dan vijftig interviews met getuigen uit die tijd en bovendien groots opgezette speelfilmscà¨nes. Dit alles maakt de film tot een diep indrukwekkende belevenis.

Maar deze film is meer dan een documentaire terugblik.

Vele bezoekers vertellen hoe zij bij het zien van deze film plotseling een kracht, een kriebelen, een stroom in het lichaam hebben waargenomen. Voor de meesten een volledig nieuwe ervaring. Sommigen berichten zelfs van het verdwijnen van pijnen, lichamelijke gebreken en ander leed.

Hoe is het mogelijk? Grà¶ning is in 1959 gestorven. De ophef over hem is allang voorbij. Maar ook tegenwoordig gebeuren er buitengewone genezingen. De kracht die destijds door Bruno Grà¶ning werkte, werkt nog altijd. De feiten spreken voor zich: genezingen van kanker, angina pectoris, reuma en osteoporose, maar ook van drugsverslaving en andere verslavingsvormen. Artsen bevestigen de successen.

Deze film zou iedereen gezien moeten hebben.

Bruno Grà¶ning zei: à¢â‚¬Å“Bent u niet lichtgelovig, maar overtuigt u zichzelf!à¢â‚¬.

Informatie:
http://www.bruno-groening-film.org
http://www.bruno-groening.org

Voorstellingen in
Wijkcentrum Lombardijen, Menanderstraat 89, 3076 AG, Rotterdam:
Zondagen 28 sept., 19 okt. en 16 nov. van 11.30 uur tot 17.30 uur, in drie delen inclusief 2 pauzes.
Telefonische reservering van plaatsen: tel. 010-4612334 of via e-mail [email protected]

Basisschool De Kleine Prins, Torontostraat 1, 7007 BK, Doetinchem:
Zaterdagen 6 september, 27 september en 18 oktober van 11.00 17.00 uur in drie delen inclusief 2 pauzes
Telefonische reservering van plaatsen: tel. 0314-333109 of via e-mail [email protected]

M.F. Centrum, An d'r Put, Pastoor Scheepersstraat 3, 6374 HR, Landraaf:
Zondagen 12 oktober, 9 en 30 november van 12.00 - 18.00 uur in drie delen inclusief 2 pauzes.
Telefonische reservering kaarten 045- 5420645 of via e-mail [email protected]

Entree vrij, vrijwillige bijdrage gevraagd.