(Persbericht) Conservatorium Hotel werft nieuwe collega's op Recruitment Event ´Beyond 15 Seconds'
Luxury Lifestyle hotel hoopt 20 augustus nieuwe collega's voor een baan te kunnen selecteren

Amsterdam, 28 juli 2011 - Het Conservatorium Hotel, het nieuw te openen luxury lifestyle hotel organiseert een recruitment event voor nieuwe medewerkers in het DeLaMar Theater op zaterdag 20 augustus. Met het thema ´Beyond 15 Seconds' wil het hotel op deze dag tientallen nieuwe collega's selecteren van wie de persoonlijkheid naadloos aansluit bij de filosofie van het hotel. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via www.werkenbijconservatoriumhotel.nl.

Het hotel heeft de invulling van het management team inmiddels afgerond en is op zoek naar collega's die de komende jaren het team met passie en ambitie willen aanvullen en de service een persoonlijk gezicht kunnen geven.

Vertrouwde gezichten
Het management bestaat uit vertrouwde gezichten uit de hotellerie en combineert een goede mix van internationale ervaring met kennis van de Amsterdamse hotelwereld. Het team is als volgt samengesteld:

General Manager Madelon Boom
Director of Sales & Marketing Jeroen Sirag
Executive Chef in charge of Food & Beverage Schilo van Coevorden
People & Development Manager Kimmo Jacobs
Executive Assistant Manager in charge of Rooms Roy Tomassen
Financial Controller Frank Kruijswijk

In enkele maanden ronden alle werklieden en interieurbouwers de ingrijpende verbouwing en renovatie van het hotel af en maken plaats voor het team van circa 150 gastvrije collega's. Het thema 'Beyond 15 seconds' licht Madelon Boom alsvolgt toe: "Wij hebben een duidelijk profiel gemaakt van onze toekomstige collega's. We verwachten van onze collega's, ongeacht het niveau, een passie en de wil om de gasten centraal te stellen. Tevens moet elke collega enthousiasme en gastvrijheid over kunnen brengen tijdens het contact met de gasten. Hoewel belangrijk kunnen we dit niet altijd gedurende de eerste indruk van 15 seconden beoordelen. Vandaar dat wij zaterdag 20 augustus verder kunnen kijken naar ieders individuele persoonlijkheid."

Het Hotel heeft gekozen voor het DeLaMar Theater om de kandidaten een inspirerend en creatief podium te bieden. Madelon Boom: "We verwachten van onze collega's karakter, creativiteit en passie dus een brug met het gastvrije DeLaMar Theater was zo gelegd." Op zaterdagochtend 20 augustus krijgen de geselecteerde kandidaten de kans zich voor te stellen tijdens de groeps- en à©à©n-op-à©à©n gesprekken. De focus ligt deze dag vooral op de invulling van het operationele team (front office, bediening, keuken, financien). Voor additionele informatie klik op www.conservatoriumhotel.com (work with us).
Iedereen die de komende jaren deel wil uitmaken van het Conservatorium team kan zich tot 14 augustus inschrijven op de speciale website www.werkenbijconservatoriumhotel.nl. Na een eerste selectie worden de kandidaten uitgenodigd voor deelname aan 'Beyond 15 Seconds'. Komende dagen zal het Conservatorium Hotel deze wervingsactie verder kenbaar maken via lokale media.