(Persbericht) IJsselstein, 6 september 2011 Cowboy‘˜s Belt, marktleider in hoogwaardige lederen riemen en tassen, gaat zijn bedrijfsprocessen automatiseren met fashion ERP oplossing itSuitsFashion.

Paul Jonker, CEO van it suits IT Holding: à¢â‚¬Å“Cowboy‘˜s Belt is een prachtig merk wat een mooie groei doormaakt. In hun automatisering waren ze toe aan een softwareoplossing en leverancier die hen betere ondersteuning kan geven in hun bedrijfsprocessen. Door hun overstap worden ze bijgestaan door mensen met zeer gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring in automatisering in de fashionbranche. Daarmee kan Cowboy‘˜s Belt verzekerd zijn dat ze op alle fronten ondersteund worden in hun bedrijfsprocessen die de fundering zijn onder hun verdere groei.à¢â‚¬

Over Cowboy‘˜s Belt
Het Nederlandse merk Cowboy‘˜s Belt in 1980 opgericht in Amsterdam en is met het ontwerpen en produceren van handgemaakte hoog kwaliteitsriemen inmiddels uitgegroeid tot een van de betere merken. De riemen worden geproduceerd in Nederland, nog altijd met hetzelfde vakmanschap als 30 jaar geleden. De missie van Cowboy‘˜s Belt is eraan te herinneren dat handgemaakte riemen en tassen een kwaliteit, schoonheid en persoonlijkheid hebben die niet te evenaren zijn door mechanisch geproduceerde exemplaren.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het geeft mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen. itSuitsFashion is ontwikkeld met input van meer dan 80 manjaren aan expertise en ervaring in Fashion IT. Met deze inbreng kon een volledige kwaliteitsoplossing met een zeer efficiënt ontwikkelingsproces bewerkstelligd worden. Hierdoor is de functionaliteit rijk, de kwaliteit hoog en de investeringskosten laag. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

Over it suits IT
it suits IT is leverancier van voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Moderne en slimme oplossingen, zoals iPhone en iPad applicaties, B2B en B2C webshops, Sales Portals en ERP software, stellen fashionbedrijven in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. De missie is om door moderne en slimme oplossingen en expertise mensen in fashionbedrijven te voorzien van de inzichten die zij nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, en hen daardoor in staat stellen superieure resultaten te behalen.

www.itsuitsit.nl
www.cowboysbelt.nl