De twee pas afgestudeerden, Henk Tukker en Mike Kruizinga, hebben de website aanbiedingvoorjou.nl gelanceerd. Op deze site worden vele leuke aanbiedingen en kortingen geplaatst die er op het web te vinden zijn. Aanbiedingvoorjou.nl richt zich voornamelijk op mensen tussen 20 en 50 jaar. Dit is de groep met de meeste aankopen via het internet.
Na hun studie Bedrijfskunde wilden ze de mensen helpen die het door de economische crisis financieel een stuk zwaarder hebben gekregen. Op het internet zijn veel aanbiedingen te vinden waar veel mensen geen idee van hebben. Daarom zijn dà© leukste en scherpste aanbiedingen, met daarbij informatie over de webwinkel, vanaf nu verzameld en up to date te vinden op à©à©n site: www.aanbiedingvoorjou.nl.

De oprichters van à¢â‚¬Å“aanbiedingvoorjouà¢â‚¬ zijn erg kritisch over de aanbiedingen die geplaatst worden. Het is geen kunst om de site te vullen met verwijzingen naar andere websites waar niemand op zit te wachten. Alleen de aanbiedingen en winkels die van toegevoegde waarde zijn voor de bezoekers, worden op de site vermeld.

De bezoekersaantallen en aanmeldingen voor de nieuwsbrief vertonen een sterk stijgende lijn. Dat is voor à¢â‚¬Å“aanbiedingvoorjouà¢â‚¬ de belangrijkste stimulans heel alert en kritisch te blijven zoeken naar de leukste aanbiedingen.

Waar onderscheiden wij ons in?
´We weten dat we niet de enige zijn die aanbiedingen en kortingsacties verzamelen. We weten dat andere sites veel aanbiedingen plaatsen om zo snel mogelijk alleen de doorclick naar de webshop te realiseren. Bij ons is dit niet het geval, alle aanbiedingen en kortingscodes worden direct en volledig weergegeven op à¢â‚¬Å“aanbiedingvoorjou.nlà¢â‚¬. Uiteraard kan iedereen vanaf de aanbieding direct doorklikken naar de webshop waar de aanbieding van is. Dit om het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken‘˜, aldus Mike, en daar is deze site nu juist voor bedoeld!!

Website: http://www.aanbiedingvoorjou.nl