DEVENTER De 35ste editie van de Grote Prijs van Twente om de Grolsch Trophy is gewonnen door Eric van der Vleuten. Het jaarlijks terugkerend evenement werd onlangs de slechte weersomstandigheden druk bezocht. Onder andere premier Jan Peter Balkenende en fractievoorzitter van de VVD Mark Rutte waren hierbij aanwezig.

De premier, vergezeld met echtgenote Bianca en dochter Amelie, was zeer enthousiast over het CSI. à¢â‚¬à…“Prachtig om mee te maken. Het is hier een complete familie. En zoveel volk, dat betekent kwaliteit. De sfeer is fantastisch, ontzettend leuk. Dit is heel goed voor Twente en voor Nederland.

Sponsoring

V-tron was dit jaar voor het eerst sponsor van het CSI Twente en kijkt terug op succesvol weekend. Het CSI Twente is een druk bezocht evenement. Voor V-tron een uitgelezen kans de naamsbekendheid te vergroten en de band met haar relaties te onderhouden. à¢â‚¬à…“Het was een succesvol evenement. Onlangs het slechte weer zijn onze relaties uit Nederland en Duitsland toch gekomen. Goed om te zien dat een groot aantal van onze klanten dit evenement al jaren sponsort aldus Coen Goorhuis, sales manager V-tron.