(Persbericht) De kerstdrukte is begonnenà¢â‚¬¦
Ambius Nederland in piekdrukte met voorbereidingen kerst 2011

Duiven, 16 augustus 2011 In de kassen van Duiven heerst er al volop kerst in de zomerse maanden. De medewerkers zitten binnen in kerstsferen en bedenken nieuwe creaties voor aankomende winter. Buiten genieten ze net als de rest van Nederland van de zon. Kerst valt dit jaar op zondag en maandag.

Vanaf 6 december zullen de bomen en andere kerstversieringen weer worden geplaatst bij honderden bedrijven en openbare ruimtes in Nederland. Marktleider Ambius adviseert, plaatst en verwijdert kerstbomen- en decoraties bij vele opdrachtgevers. Volgens Marc Schoutens is Ambius het enige bedrijf in Nederland wat twee maal per jaar in kerstsfeer zit. "De hele maand december is vanzelfsprekend maar wie bij ons in augustus komt kijken moet echt even met de ogen knipperen", aldus Schoutens.

Over Ambius
Ambius is een internationaal bedrijf en onderdeel van Rentokil Initial plc. Ambius heeft als core-business interieurbeplanting en is hiervan nog steeds 's werelds grootste leverancier. Ambius creëert een fascinerende sfeer in de werkomgeving bij bedrijven, retailers, hotels en zorginstellingen door middel van o.a. interieurbeplanting, buitenbeplanting, kunst, verse bloemen en fruit. Daarnaast biedt zij ook verfrissende geuren aan (Microfresh) voor op de werkplek.
De nieuwste ontwikkeling bij Ambius zijn de verticale tuinen. Deze tuinen worden zowel binnen als buiten toegepast. Bij Ambius worden deze tuinen ontworpen, geïnstalleerd en volledig onderhouden. Bovenal creëert Ambius een omgeving waarbij alle vijf de zintuigen worden gestimuleerd.