(Persbericht) Hilversum, 31 mei 2011 De winnaars van de ICTWaarborg Awards 2011 zijn tijdens de feestelijke middag te midden van vele prominente genodigden uit het vakgebied
in de Jaarbeurs te Utrecht bekend gemaakt. Uit ruim 1100 winkels is DeComputerwinkel.nl door de jury verkozen tot à¢â‚¬Å“Beste Computerwinkel van Noord-Holland 2011à¢â‚¬.

In de nominatieronde die tot 29 april 2011 duurde werden per categorie drie winkels met het hoogste rapportcijfer genomineerd. DeComputerwinkel.nl werd de grote winnaar van Noord-Holland door de vakjuryprijs à¢â‚¬Å“Beste Computerwinkel van Noord-Holland 2011à¢â‚¬ te winnen.

De ICTWaarborg Awards vakprijzen gaan naar bedrijven die zich volgens de jury op een vernieuwende, succesvolle, creatieve wijze hebben onderscheiden.

Afgelopen jaar was DeComputerwinkel.nl nog nipt tweede bij de overall publieksprijs. Naast de vakjuryprijs van Noord-Holland wist DeComputerwinkel.nl ook de 2de plaats te behalen bij de landelijke vakjuryprijs en de 3de plaats te behalen bij de landelijke publieksprijs.

Het team van DeComputerwinkel.nl kon zijn geluk niet op: à¢â‚¬Å“Wij zijn zeer trots op de prijzen die wij hebben gewonnen. Het is een kroon op ons keiharde werk wat we verricht hebben het afgelopen jaar. Om het te vieren gaan we binnenkort flink met prijzen stunten in onze winkel in het Hilvertshof in Hilversum.

DeComputerwinkel.nl is al 10 jaar een vertrouwd adres voor computers, laptops, reparaties en supplies. DeComputerwinkel.nl gevestigd in Nederhorst den Berg en in winkelcentrum het Hilvertshof in Hilversum.