(Persbericht) Op zoek naar een nieuwe lamp of duurzame LED verlichting? Bij Verlichting.co kun je eenvoudig visueel vergelijken uit het aanbod van webwinkels, zodat je de webwinkels niet apart hoeft te bezoeken. 

In de afgelopen jaren zijn het aantal webwinkels flink uitgebreid. Mede door de technologische ontwikkeling die LED en spaarlampen met zich meebrengt. Ook de vraag naar meer verschillende soorten armaturen is gestegen. Verlichting.co verzamelt alle lampen in specifieke categorieën verlichtingsarmaturen. Kroonluchters van Swarovski of klassieke lampen met een fris kleurtje zijn erg populair.

Andere voorbeelden zijn: modern lampen van bijvoorbeeld RVS, industriële fabriekslampen, strak design. Ook dimbare energiebesparende Led armaturen worden steeds meer gevraagd. Hou bij de keuze van de aanschaf van de lamp in de gaten of de energiebesparende vervangende lamp ook in het armatuur kan. Denk aan voldoende ruimte want een spaarlamp en Ledlamp is tot op heden nog steeds groter dan een gloeilamp.