HEEMSTEDE - Oud-profvoetballer en ex-international Edgar Davids komt zaterdag 13 maart naar Toddlers Kinderwinkel om daar het nieuwe kinderkledingmerk Monta Soccer te presenteren.

Monta Soccer is op dit moment HET merk in de explosief groeiende 'straatvoetbal' markt. Edgar Davids, oud voetbalinternational, is een van de initiatiefnemers van dit nieuwe merk. Zijn invloed geeft de collectie een duidelijk coole en sportieve boost. Monta Juniors staat voor competitief sportief, straatvoetbal, lifestyle, stoer, cool, casual en denim gerelateerd. Monta Juniors richt zich op jongens en is verkrijgbaar voor de leeftijd van 7 jaar tot en met 16 jaar (maat 128 t/m 176). Behalve een complete kledinglijn zijn er ook gave Monta voetballen, bidons en andere accessoires om de outfit compleet te maken. Er is ook een mooie Monta rugzak.

Edgar Davids is zaterdag vanaf 15.00 uur aanwezig om de kledinglijn Monta te promoten bij Toddlers Kinderwinkel aan de Binnenweg 85a in Heemstede, tel. (023) 5282840. www.toddlers-kinderwinkel.nl