Een feest bij u thuis is veel intiemer dan wanneer u een cafà© afhuurt.
En nu kost het u geen enkele moeite meer met de partyservice van ‘˜t Arendje. De organisatie van uw feest kunt u geheel in de handen van ‘˜t Arendje leggen. Het feest wordt geheel volgens uw wensen ingevuld. Voor een complete feestverzorging bij u thuis met o.a. catering, dranken, personeel en entertainment moet u bij ‘˜t Arendje zijn. Uw bruiloft, vrijgezellenfeest en verjaardagen worden een groot succes met de partyservice van ‘˜t Arendje!
Catering
‘˜t Arendje heeft een zeer gevarieerd catering aanbod. Zo kunt u al een heerlijk lunchbuffet
vanaf € 9.75 bestellen! Maar ook voor prachtig opgemaakte buffetten met verschillende thema‘˜s kunt u bij ‘˜t Arendje terecht. Denkt u eens aan een tapanade buffet, hapjesbuffet, stamppotten buffet, buffet à¢â‚¬Å“Tex mexà¢â‚¬, Buffet "Oriënt Express" of een high tea. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit het uitgebreide assortiment. Naast het uitgebreide assortiment biedt ‘˜t Arendje u ook nog een betaalbare buffetten, u kunt al een buffet vanaf € 7.50 bestellen.
Entertainment
Voor de onvergetelijke momenten op uw feest biedt ‘˜t Arendje u een passend entertainment programma. ‘˜t Arendje heeft de juiste contacten in de artiestenbranche en heeft verschillende acts beschikbaar. Zo bieden zij verschillende acts om uw gasten bij de aanvang van het feest al te entertainen. De hoofdacts maken het feest compleet en is een zeer uiteenlopend aanbod van acts zoals: dj‘˜s, bands en muzikanten. Voor een speciale act op uw speciale dag kunt u bij ‘˜t Arendje de act White Wings boeken. Deze betoverende witte verschijningen schrijden gracieus voort. Van grote hoogte betoveren zij uw familie en vrienden. Bent u nieuwsgierig ga dan eens naar de website www.arendje.nl. Wanneer u liever actief bezig bent dan heeft ‘˜t Arendje een aantal workshops voor u in de aanbieding zoals een workshop beats & rhytm.

Voor een complete partyservice moet u bij ‘˜t Arendje zijn!
Ga nu naar de website www.arendje.nl voor meer informatie en prijzen.