(Persbericht) Heerlen, 29 september 2011 Cadac Organice BV, een Microsoft Gold ISV Partner en ontwikkelaar van de Cadac Organice Product Suite, heeft een referentieverhaal gepubliceerd over Engineering Documentbeheer en Controle op basis van Microsoft SharePoint in de voedselverwerkende industrie.

Bedrijven in de voedselverwerkende industrie beheren en onderhouden plants en installatie voor het produceren van voedingsmiddelen en op voedsel gebaseerde producten en oplossingen. Zij werken daarin samen met aannemers en toeleveranciers die gespecializeerde diensten en producen leveren. Deze samenwerking gaat gepaard met intensieve uitwisseling van informatie en documenten, wat vraagt om nauwkeurig documentbeheer en controle.

Een van de bedrijven in de voedselverwerkende industrie is een innoverend bedrijf dat oplossingen maakt en verkoopt op zetmeelbasis voor voedings-, papier-, bouw-, textiel-, kleefstoffen- en diervoedingsindustrieën. Voor het onderhouden en uitbreiden van haar plants en installaties werkte het bedrijf met AutoManager WorkFlow van BlueCielo voor het beheren van AutoCAD tekeningen. Dit systeem raakte echter verouderd, zodat men op zoek moest naar een vervangend systeem.

Omdat heb bedrijf al gebruik maakte van SAP voor onderhoudsprojecten en Microsoft SharePoint voor het intranet, was de voorwaarde voor het nieuwe systeem SAP of SharePoint. SAP bleek echter te omslachtig voor niet alledaagse gebruikers. Daarnaast kon SAP niet ondersteunen bij master check in en check out. Een oplossing op basis van SharePoint viel direct onder het beheer van ICT, wat als een groot voordeel werd ervaren. Omdat SharePoint geen CAD files ondersteunt, zocht men naar een additionele oplossing en vond die in Cadac Organice. De traceerbaarheid van as-built en maintenance documenten is nu sterk toegenomen en Cadac Organice ondersteunt in een uniforme werkmethode. Het bedrijf werkt efficiënter en kan meer werk verzetten met minder mensen.

Ga naar http://www.organice.com om het volledige referentieverhaal over Engineering Documentbeheer en Controle met SharePoint in de voedselverwerkende industrie te downloaden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Het brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Cadac Organice is beschikbaar als on-premise en cloud oplossing. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.