(Persbericht) Producten als beeldschermtrolleys hebben geen keurmerk en er is nergens iets vastgelegd over de eisen die aan een dergelijk product gesteld worden. Toch kost de doorsnee tv standaard of beeldschermtrolley al snel 700 euro en ziet er misschien wel degelijk en solide uit maar stelt niet veel voor. Ze worden meestal vervaardigd in China of een ander lage lonen land van goedkoop materiaal. Als de trolley alleen maar op à©à©n plaats hoeft te blijven staan voldoet hij prima, maar als hij bijvoorbeeld voor beurzen of regelmatig verplaatst moet worden komen de gebreken snel tevoorschijn. Bij de betere trolleys zoals die van het merk à¢â‚¬Å“Edbakà¢â‚¬ zal er niet gauw iets stuk gaan, er zal door het nodige gooi en smijtwerk hooguit wat verf afgaan en er zullen wat krassen opkomen. Functioneel zal de trolley gewoon zijn werk blijven doen en kan zonder problemen gemonteerd en gedemonteerd worden. Hier gaat het bij de trolleys van mindere kwaliteit mis, vaak na een paar keer gedemonteerd te zijn geweest komen de gebreken te voorschijn. De Edbak trolley blijft zijn werk gewoon doen maar toch is de Edbak trolley niet duurder. Hoe dit kan?? Er zijn drie dingen die de prijs maken, de grondstof prijs, arbeidskosten en transportkosten. De grondstofprijs wordt globaal vastgesteld, de arbeidskosten kunnen door de moderne productie techniek sterk gereduceerd worden, door het volumegewicht zijn de transportkosten hoog. De prijs van het Chinese product zou dan ook hoger moeten zijn als het Europese product, om toch een goede marge te maken moet er dus bespaart worden op de materiaal kosten.

Kijk dus voor een degelijke Europese beeldscherm trolley op http://www.NLtronics.nl of neem eens contact met ons op middels [email protected] of 0165-323288
Of U nu zoekt naar een LCD trolley / TV standaard voor à©à©n, twee,vier à¢â‚¬¦. beeldschermen, we hebben voor alles een oplossing.