GeldZakenGeregeld is een initiatief van de heren Bert Pijpers en John van Huit, beiden intermediairs Arnhem. Het omvat een nieuw concept dat verschillende dienstverleners bij elkaar brengt.
Makelaars, notarissen, verzekeringsmaatschappijen, hypotheekverstrekkers en andere dienstverleners bundelen hun krachten en kunnen hierdoor aanzienlijke besparingen voor de klant realiseren.
In het geval van de familie Ofwegen deed makelaar Makelaars4you nog een flinke schep bovenop de besparing van 35.000 euro van de heer en mevrouw van Ofwegen, door de woning in Alphen a/d Rijn ruim 14.000 euro onder de vraagprijs aan te kopen.
Een andere dienstverlener in het concept is Vlotweg Top Movers uit Arnhem. Vlotweg zal de familie gratis verhuizen van het Twentse Enter naar Alphen a/d Rijn. GeldZakenGeregeld heeft namelijk met directeur Jos Bakker van Vlotweg Top Movers een overeenkomst gesloten om de verhuizingen voor alle klanten van GeldZakenGeregeld zonder kosten voor de klant uit te voeren.

De reactie van de heer en mevrouw van Ofwegen over deze vorm van dienstverlening: à¢â‚¬Å“Het concept sprak ons aan omdat het ons veel regelwerk uit handen neemt, zoals de onderhandelingen over de aankoop van het huis, het verkrijgen van een passende hypotheek en adequate verzekeringen enzovoort. En door de expertise die GZG inbrengt worden onze lasten aanzienlijk lager dan wanneer wij het allemaal zelf hadden moeten uitzoeken en regelen.
Verder is het prettig dat veel kosten, die met de aankoop van een huis en de verhuizing gepaard gaan, niet ineens betaald hoeven te worden maar gespreid gaan over een aantal jaren.
Door de goede contacten die we met de heer Pijpers hadden, werden ook de enkele hobbels die we in het traject tegenkwamen adequaat opgelost. Dat gaf ons het vertrouwen op een goede afloop en sterkte ons in de gedachte dat we de juiste beslissing genomen hadden om met GZG in zee te gaan.
Wij zullen het concept van GeldZakenGeregeld bij anderen, die in het aankoopproces van een nieuwe woning zitten, zeker positief aanbevelen.à¢â‚¬

Om het heugelijke feit te vieren dat de heer en mevrouw van Ofwegen de eerste zijn die gebruik maken van dit concept overhandigden dhr. John van Huit en dhr. Bert Pijpers, initiatiefnemers van GeldZakenGeregeld, de cliënten een zonnige bos bloemen en een cadeaucheque.

Contactpersoon:
John van Huit, GeldZakenGeregeld, tel 026- 3550335, [email protected]