Auto‘˜s uit Flodder, Vet Hard en Costa stelen de show in weekend van 20 en 21 februari

Rosmalen, vrijdag 8 januari 2010 De politiewagens uit Vet Hard, de politiemotoren uit Pietje Bell en de Buick uit Juliana. Stuk voor stuk legendarische voertuigen uit films die in het weekend van 20 en 21 februari te bewonderen zijn tijdens de Internationale Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen. De beurs staat deze editie in het teken van auto‘˜s. De filmvoertuigen zullen te zien zijn in een tentoonstelling met vitrines waarin ook foto‘˜s en attributen uit de desbetreffende films zijn te zien. Tevens zal er een expositie worden ingericht over de geschiedenis van vrachtwagens. Hiermee belooft deze oldtimerbeurs wederom een publiekstrekker te worden voor zowel jonge als oudere bezoekers.

Filmvoertuigen, vrachtwagens, een twaalf meter lange roze limo, maar ook oldtimers zullen indoor en outdoor het terrein van Autotron Rosmalen vullen op zaterdag 20 en zondag 21 februari. Tijdens deze Internationale Oldtimerbeurs zijn auto‘˜s te bewonderen waarmee bezoekers zo weg kunnen rijden, maar ook auto‘˜s die aan een opknapbeurt toe zijn. Er zijn talloze stands met verzamelmateriaal en onderdelen. Ook is er een restauratieplein ingericht waar diverse oldtimers onder handen worden genomen, bovendien zijn er voor de liefhebber voldoende documentatie en onderdelen. Echte publiekstrekkers zijn de verschillende filmvoertuigen uit bekende kaskrakers als Vet Hard, Flodder, Costa en Pietje Bell. Deze auto‘˜s zijn afkomstig uit de collectie van filmproducent Ajo Fliervoet. Ook is er een keur aan vrachtwagens uit vervlogen tijden te zien in een expositie met verschillende vrachtwagens van Transportbedrijf Van Geffen. Een echte eyecatcher zal de twaalf meter lange roze limousine zijn met in de kofferbak een badkuip.

Autotron Rosmalen
De Internationale Oldtimerbeurs zal ook deze editie weer honderden verzamelaars, hobbyisten en autoliefhebbers op de been brengen. Op zaterdag 20 en zondag 21 februari is Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,-. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Autotron Rosmalen is gelegen aan de A59 afrit 50 ‘˜s-Hertogenbosch Nijmegen.