Gepatenteerde voedingssupplementen die direct op celniveau hun werk doen.

De FitLine producten zijn met geen enkel ander voedingssupplement ter wereld te vergelijken. FitLine biedt absolute topkwaliteit. Geproduceerd volgens de strenge richtlijnen van Good Manufacturing Practice en onder vrijwillig toezicht van het Vitamine Instituut in Lausanne, Zwitserland (IOC-goedgekeurd), omdat ook veel topsporters gebruik maken van de FitLine Voedingssupplementen.

Biljoenen lichaamscellen vragen om FitLine voedingssupplementen
Mensen denken veel te vaak in grote, ja in gigantische afmetingen en verliezen daarbij de belangrijkste kleinigheden uit het oog. Bijvoorbeeld de vele biljoenen lichaamscellen die dag in dag uit ons leven mogelijk maken. Geven wij ze wel alles wat ze nodig hebben, zodat lichaam en geest de uitdagingen van het dagelijkse leven aankunnen?

Fruit en groente worden na de oogst vaak over grote afstanden getransporteerd en langdurig opgeslagen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat dergelijke voedingsmiddelen allang niet meer het minerale- en vitaminegehalte bieden die zij 15 jaar geleden nog hadden. Daarbij komt, dat ons voedsel zo langzamerhand vergeven is van allerlei smaak- en kleurstoffen, E-stoffen, zodat we onbedoeld en vooral onwetend ons lichaam behoorlijk belasten. Tel daarbij op, dat à³à³k onze tegenwoordige leefomstandigheden en levensstijl, zoals roken, stress, ongezonde voeding, te veel diëten, milieuverontreiniging etc. hun sporen nagelaten hebben. Dan is het al met al niet zo vreemd, dat we op een bepaald moment kampen met verminderde energie en dat zich allerlei (vage) klachten ontwikkelen. Het leven is zà³ mooi, maar soms zijn we te moe om er à©cht van te genieten. Bij veel mensen is een opgebouwd tekort aan meerdere essentiële voedingsstoffen een directe oorzaak van vermoeidheid en andere klachten. Gelukkig kunnen we daaraan snel wat doen!

Het menselijk lichaam is het voertuig voor het leven
Natuurlijk kunt u niet permanent aan alle ontelbare mineralen, vitamines en enzymen denken waar uw cellen dringend op aangewezen zijn! Maar u kunt de uitgebreide celverzorging wà©l vergemakkelijken en helpen door op FitLine te vertrouwen. Tenslotte verdient uw lichaam de allerbeste brandstof, nietwaar?

De productlijn FitLine onderscheidt zich door een uniek - gepatenteerd - celenergieconcept (Nutrient Transport Concept NTC®) dat het lichaam van precies de juiste vitale stoffen voorziet, die belangrijk zijn voor gezondheid, energie en geestelijk welzijn. Bijzonder belangrijk is hierbij de zgn. bio-beschikbaarheid van alle FitLine producten, die een tot 10 x betere opname van de werkzame stoffen door de lichaamscellen garanderen dan welke pil dan ook.

Wat doen FitLine voedingssupplementen voor het lichaam? O.a., een groter weerstandsvermogen en beter werkend immuunsysteem. Hart en bloedvaten worden versterkt. Daarbij komt een direct merkbare verhoging van beschikbare energie, beter prestaties en hogere concentratie. Ook de huid, haar en nagels worden gezonder. Eigenschappen die FitLine tot een onontbeerlijke basis maken voor een succesvolle anti-aging strategie.
Voor een gezonde en energieke toekomst. Op celniveau.

Voor meer informatie:
FitLine Voedingssupplementen
Hoekeindsehof 7, 2665 JZ Bleiswijk
Contact: Frits Groenevelt
Mobiel: 06-54 930 900
Telefoon: 010 522 26 43
Fax: 010 521 49 08
Email: [email protected]
Website: www.fitlinevoedingssupplementen.nl

Website: http://www.fitlinevoedingssupplementen.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular