Primeur op de Miljonair Fair
Theo Lens en Jonnie & Thà©rà¨se Boer presenteren op de Miljonair Fair hun eerste gezamenlijke initiatief onder het label Foodlab on Tour: ´De Librije op Reis‘˜. Smaakmakend en spraakmakend. Restaurant De Librije wordt volledig nagebouwd; van de stoelen met het geborduurde logo tot en met de kroonluchter toe. Gasten kunnen er exclusief genieten van de culinaire topcreaties van Jonnie Boer, in de gastvrije ambiance van zijn etablissement en met de service van zijn zwarte en witte brigade. De primeur van het nieuwe concept, dat in 2010 ook beschikbaar wordt voor VIP-events, wordt gepresenteerd op de Miljonair Fair van 11 tot en met 14 december.

Een perfecte bediening, smaaksensaties en -combinaties die zowel nationale en internationale recensenten weten te vervoeren. Wie het geluk heeft gehad om zich in De Librije in Zwolle te laten verwennen door Jonnie en Thà©rà¨se Boer, weet dat Nederland zich culinair op het hoogste niveau begeeft. Recent is De Librije door Gault Millau wederom uitgeroepen tot restaurant van het jaar.

Exclusief op de Miljonair Fair
Theo Lens, directeur van Foodlab en East Side Productions bedacht, samen met Jonnie & Thà©rà¨se Boer, het concept van ´De Librije op Reis‘˜. ´Wij willen dit intieme restaurant voor exclusieve evenementen aanbieden‘˜, verklaart Lens. ´De Librije op Reis‘˜ is nu voor het eerst te ervaren op de Miljonair Fair. Een absoluut unicum, de beleving en de kwaliteit van het restaurant en de gerechten zijn geheel in lijn met de hoge normen van Jonnie en & Thà©rà¨se Boer en Theo Lens.

Culinaire hoogtepunten
´De Librije op Reis‘˜ serveert de gasten op de Miljonair Fair een smaakmakende serie couverts. Culinaire hoogtepunten uit de moderne en innovatieve keuken van De Librije. De volledige menu‘˜s - inclusief de wijnarrangementen - zijn speciaal voor de Miljonair Fair samengesteld. Er zal met exclusieve producten gewerkt worden, maar uiteraard ook met streekproducten, de signatuur van Jonnie Boer. Wij zullen u deze dagen het gevoel geven dat u in Restaurant De Librije in Zwolle bent.

Unieke samenwerking
Theo Lens en Jonnie & Thà©rà¨se Boer besloten om hun krachten te bundelen, waardoor het label Foodlab on Tour onstond. Onder dit label werken het cateringbedrijf van De Librije, Food on Tour en de innovatieve partycateraar Foodlab samen. Deze gezamenlijke expertise biedt daadwerkelijk ´the best of both worlds‘˜ en leidt tot een nieuwe standaard in professionele catering. De keuken van Food on Tour en de trendy event cateringexpertise van Foodlab vormen een perfecte spraak- en smaakmakende combinatie. Dankzij deze samenwerking worden alle zintuigen van de gasten op het allerbeste niveau verwend. Kortom, een totaalbeleving.

Ook voor VIP-events buiten de Miljonair Fair
´De Librije op Reis´ is het eerste initiatief van deze samenwerking. Met dit concept nemen wij de gasten mee op reis in een wereld van uitgelezen smaken en een unieke ambiance. Event organizer Theo Lens staat garant voor de gehele projectorganisatie van ´De Librije op Reis‘˜ en richt tevens een volledige exclusieve wijnbar in voor de Miljonair Fair. ´Gasten kunnen hier van de amuses en de selectie wijnen van Thà©rà¨se genieten.‘˜ Zijn vriend Jonnie Boer is blij met het nieuwe concept, dat in 2010 ook via Foodlab on Tour te boeken is voor exclusieve evenementen. ´Het is een zeer mooi concept voor top VIP-bijeenkomsten. Na de Miljonair Fair schatten we met ´De Librije op Reis‘˜ slechts een selectief aantal keren per jaar ingezet te worden door het bedrijfsleven, om op locatie het restaurant na te bouwen en een culinaire beleving van topniveau te bieden.‘˜

Tijdig reserveren gewenst
Wie van deze exclusieve gelegenheid gebruik wenst te maken, moet wel tijdig reserveren. Het restaurant kent, net als in Zwolle, een beperkte capaciteit. ´De Librije op Reis‘˜ kan maximaal veertig gasten tegelijk serveren. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen ontvangen wij onze gasten op vier verschillende tijdstippen, twee in de middag en twee in de avond. U kunt reserveren via de website www.delibrijeopreis.nl.

Boek de Librije op Reis voor een bedrijfsevenement via:
Foodlab on Tour, tel. 0578-690249, www.foodlabontour.nl