Aannemersbedrijf Gebr. Van ´t Hek was dagelijks veel tijd kwijt aan het up-to-date houden van projectbewaking en debiteurenrapportages. Deputy IT legde de basis voor een Business Intelligence systeem en realiseerde daar op aansluitend twee automatisch gegenereerde rapportages voor Van ´t Hek.

Veel bedrijven maken gebruik van Excel om projectbewaking en debiteuren overzicht te rapporteren.
Ook Van ´t Hek maakte gebruik van dit programma; een kostbare en tijdrovende manier dat de kans op fouten vergrootte. Van ´t Hek vroeg Deputy IT met een andere rapportageoplossing te komen.

Met behulp van de BI suite van Microsoft SQL Server en MS Reporting Services heeft Deputy IT een oplossing gebouwd zonder additionele licentie kosten voor Van ´t Hek. Het ophalen van de gegevens uit de Microsoft Dynamics NAV is nu volledig geautomatiseerd. Zo kan Van ´t Hek op elk gewenst moment een betrouwbare en up-to-date project en debiteuren rapportage opvragen. De nieuwe rapporten zijn opgenomen in de bestaande Microsoft Sharepoint portal en zodoende wordt de bestaande infrastructuur optimaal gebruikt.

Als Microsoft certified BI partner is Deputy IT in staat haar klanten steeds beter te voorzien van oplossingen die aansluiten bij hun wensen, eventueel tegen een fixed price. Marco Tames, directeur van Deputy IT à¢â‚¬à…“Het is voor de klant zeer aangenaam dat wij volgens de afspraken binnen tijd en budget opleveren.

Jurian Borst hoofd ICT bij Van ´t Hek: à¢â‚¬à…“Deputy IT communiceert en denkt mee op een zeer directe en heldere manier, toch wel opvallend in automatiseringsland. Een plan van aanpak hoeft geen 40 kantjes te beslaan. Afspraak is afspraak en doen wat je beloofd is voor ons erg belangrijk, of we nu een heimachine kopen of een managementrapportage. De korte lijnen maken het mogelijk optimaal te kunnen plannen en bijsturen.

Over Deputy IT

Deputy IT is een energiek bedrijf met een persoonlijke aanpak, gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is specialist op het gebied van Business Intelligence, Competitive Intelligence en Web Intelligence en kan op basis van uw specifieke wensen IT-oplossingen binnen uw bedrijf realiseren. Deputy IT hecht grote waarde aan duidelijke taal en open en eerlijke communicatie met haar klant.

Over Gebr. Van ´t Hek BV.

Gebr. Van ´t Hek bv is een toonaangevende onderneming gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van damwand constructies, heiwerken en overige aanverwante werkzaamheden. Gebr. Van ´t Hek BV. heeft een trouwe klantenkring met klinkende namen binnen de GWW sector, alsmede woning- en utiliteitsbouw.
Hebt u vragen? Kijk dan op de website www.deputyit.com of bel 020-4630290