Amersfoort, Nederland, 21 april 2010 Op zoek naar een eye-catching behuizing voor je oude 2.5à¢â‚¬ SATA harddisk? Een handige, schroefloze en goedkope opbergoplossing nodig voor lange termijn? Dan is Conceptronic‘˜s kleurrijke en trendy lijn SATA harddisk behuizingen helemaal iets voor jou!

Geef kleur aan jouw SATA harddisk

Geïnspireerd door de top 10 modekleuren van dit seizoen, zijn Conceptronic‘˜s SATA harddisk behuizingen verkrijgbaar in een breed scala aan levendige kleuren, die je de mogelijkheid geven om te mixen en te combineren naar gelang je stemming of outfit.

Deze design casings, niet groter dan een briefkaart, zijn ultradun en licht, zodat je ze makkelijk kunt opbergen in je broekzak of handtas. Dankzij het schroefloze design is de verwisseling zo gebeurd: verwijder simpelweg de bovenkant door het naar voren te schuiven, leg je harddisk in de SATA-aansluiting in de behuizing en plaats vervolgens het deksel terug, door het naar je toe te schuiven.

Naast de klassieke versies in zwart en wit, zijn de ´Harddisk Box Mini‘˜ behuizingen ook beschikbaar in de kleuren Tomatenpuree rood, Turquoise, Violet, Aurora, Champagne roze en Amparo blauw. Een handig reishoesje is inbegrepen en zorgt voor extra bescherming onderweg.

Adviesverkoopprijs voor de Harddisk Box Mini behuizing: € 16,90.
Technische specificaties:
à¢â‚¬¢ Compatibel met 2.5à¢â‚¬ SATA I/ II/ III harddisks
à¢â‚¬¢ Verwisselbare harde schijf
à¢â‚¬¢ Voeding via USB
à¢â‚¬¢ Aansluiting: mini USB 2.0

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal, testproducten, prijzen of verkooppunten contact op met onderstaand perscontact.

Over Conceptronic - www.conceptronic.net
Conceptronic het in Europa geregistreerde connectivitymerk van 2L Alliance BV - is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en klein zakelijke markt.

Perscontact: Open2Europe - www.open2europe.com, Gerdine Lindhout, Tel: +33 1 55 02 27 88, Email: [email protected]