(Persbericht) Trapauto en accu auto assortiment wegens grote succes verder uitgebreid

Emmeloord - à¢â‚¬Å“De zomer is nog niet begonnen maar toch kan er al volop buiten gespeeld worden. De uitbreiding van ToysToys trapauto‘˜s en accu auto‘˜s is dan ook een zeer welkome aanvullingà¢â‚¬ vertelt Vincent Rasing, directeur van GIGAspeelgoed.nl. à¢â‚¬Å“De trapauto‘˜s en accu auto‘˜s van ToysToys zijn exacte officiële kopieën van bekende automerken zoals Ferrari, Audi, Volkswagen, Mini en talloze andere merken. Ook de Disney klassiekers zoals bliksem McQueen en Mickey en Minnie Mouse zijn leverbaar als trapauto of accu auto.

Over TT ToysToys
TT ToysToys is een Italiaanse toonaangevende fabrikant van trapauto‘˜s en accu auto‘˜s met een fabriek in de buurt van Milaan en is gespecialiseerd in het produceren van de originele replica trapauto‘˜s en accu auto‘˜s voor kinderen. TT ToysToys werkt hiervoor samen met de ontwerpers van de desbetreffende fabrikant om een gelijkende replica te ontwikkelen van de echte auto maar dan in kind formaat.

Kwaliteit
TT ToysToys is bijzonder trots op de kwaliteit van haar producten. Een combinatie van levensechte details met de praktische aspecten die nodig zijn voor goed speelgoed voor een kind. De TT ToysToys trapauto‘˜s en accu auto‘˜s zijn grotendeels gemaakt van polyethyleen in plaats van polipropyleen, zoals gebruikt door veel van de concurrenten. Grote voordeel van dit materiaal is de flexibiliteit waardoor het beter bestand is tegen kleine botsingen. Alle elektrische functies van de ToysToys trapauto‘˜s en accu auto‘˜s worden volledig getest. ToysToys assembleert ook elk trapauto en accu auto bijna volledig zodat de TT ToysToys trapauto of accu auto in slechts een paar minuten te monteren is en er vrijwel direct met de TT ToysToys trapauto of accu auto gereden kan worden.

Over GIGAspeelgoed
GIGAspeelgoed.nl is een speelgoed webwinkel met een uitgebreid assortiment voor kinderen van alle leeftijden. Het uitgebreide speelgoed assortiment van GIGAspeelgoed bevat onder andere de bekende merken Lego, Duplo, Little Tikes, Fisher Price, Baby Born, Step2, ToysToys, etc.