Voor Petra‘˜s Workshops is een complete nieuwe website gerealiseerd. Deze website is mede mogelijk gemaakt door XIB Internet Marketing. De website www.petrasworkshops.nl heeft een frisse uitstraling, op de website kunt u informatie vinden over de creatieve mogelijkheden die Petra‘˜s Workshops te bieden heeft. 15 jaar geleden is Petra voor het eerst in aanraking gekomen met klei, ze is begonnen met pottendraaien op een schopschijf. Petra is zeer creatief en wil haar vaardigheden graag overbrengen, want volgens haar heeft iedereen wel iets wat hij/zij kan.

Kleien, bloemschikken, beeldhouwen en veel meer!
Naast kleien, beeldhouwen, pretex zijn er zeer veel verschillende mogelijkheden om creatief bezig te zijn. De workshops van Petra worden geheel verzorgd inclusief materialen. Maar men kan er ook voor kiezen om zelf een spiegel, mand, bloempot of ander item mee te nemen en hiermee aan de slag te gaan.

Vind u het ook zo heerlijk dat de lente weer is begonnen en wilt u ook graag wat kleur in huis!?
Dan kunt u nu deelnemen aan de workshop bloemschikken bij Petra‘˜s Workshops. Tijdens deze workshop maakt u prachtige kleurrijke lentestukjes.

Voor meer informatie over de verschillende workshops kunt u terecht op www.petrasworkshops.nl

Bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of cursussen
Naast verschillende workshops kunt u ook terecht voor cursussen bij Petra‘˜s Workshops.
Wekelijks zijn er cursussen te volgen bij Petra, een cursus kan bestaan uit: leren draaien op een pottenbakkersschijf of boetseren met klei. Deze cursussen zijn inclusief materiaal en worden meteen gebakken in de aanwezige oven. Verder kan er gekozen worden voor een glazuurlaag die je zelf aanbrengt.

Bent u op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Dan bent u aan het juiste adres bij Petra‘˜s Workshops.
Niet alleen voor bedrijven maar ook vrijgezellenfeestjes, zussendag, familiedag, vriendendag, of met een stel vriendinnen, collega‘˜s, buren en kennissen kunt u bij Petra‘˜s Workshops terecht. Voor een uur of meer lekker crea bea zijn. Er wordt een programma volledig naar wens gemaakt met koffie/thee, een borrel of glaasje fris.

Voor een actief kinderfeestje kunt u ook bij Petra‘˜s workshops terecht. Kinderen barsten van de creativiteit en uiten deze graag! De tijd vliegt als ze creatief bezig zijn en natuurlijk mogen zij hun werkstukjes mee naar huis nemen wanneer zij klaar zijn.

Bent u geïnteresseerd in de creatieve mogelijkheden die Petra‘˜s Workshops u te bieden heeft!?
Dan moet u zeker een kijkje nemen op de vernieuwde website www.petrasworkshops.nl