GoedTV gaat ´Aanpakken en Wegwezen´

In de 31-delige programmaserie Aanpakken & Wegwezen worden bevlogen mensen gevolgd die Nederland verlaten om elders in de wereld een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Elke aflevering vertelt een ander verhaal, en laat zien hoe de hoofdpersonen alles op alles zetten om hun project van de grond te krijgen.

In de eerste aflevering draait het om Wilma de Joode. Zij werkt als serveerster in een wegrestaurant in Moerdijk, maar haar à©chte leven draait om een door haarzelf opgericht hondenpension in het Bosnische Tuzla. Ze heeft het pension gerealiseerd omdat ze het 'vreselijk' vond dat de vele zwerfhonden daar aan hun lot worden overgelaten.

In andere afleveringen van Aanpakken & Wegwezen worden ook bevlogen Nederlanders gevolgd in landen als Noorwegen, Bosnië, Indonesië en Ierland. Overal in de wereld zien we bijzondere verhalen van bijzondere mensen.

Aanpakken & Wegwezen is vanaf 6 september iedere zondag te zien om 21:25 uur op GoedTV.

De serie Aanpakken & Wegwezen wordt na de uitzending op diverse momenten herhaald tot de nieuwe wekelijkse uitzending. Kijk voor uitzendtijden in de GoedTVGids op GoedTV.nl. Het programma is na uitzending ook terug te zien op www.GoedTVGemist.nl. Verder is GoedTV ook via GoedWebTV online te zien op www.goed.tv.

Aanpakken & Wegwezen maakt onderdeel uit van de najaarscampagne van GoedTV. Naast deze serie gaat GoedTV in het najaar nog meer programma´s uitzenden zoals Return to Sender, Warzone, FlexM, GoedBewust, GoedBelicht en zijn er vele prachtige indringende documentaires te zien tijdens de Woensdag Documentaireavond.

EINDE BERICHT

Noot voor de redactie, niet ter publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marvin Kooij, zendercoà¶rdinator GoedTV op telefoonnummer 0174-750535, of via [email protected]

PERSLINK, klik op onderstaand link:
ftp://goedtv_press%40goed%2Etv:[email protected]/SEPTEMBER%202009

Over GoedTV
GoedTV is een nieuwe landelijke televisiezender met een duidelijk sociaal-maatschappelijk zenderprofiel voor kijkers die geïnteresseerd zijn in de samenleving thuis en in het buitenland.

GoedTV staat voor hà©t podium en platform voor en over goede Nederlandse initiatieven, van particuliere initiatiefnemer tot goededoelenorganisaties, lokaal en mondiaal.

Het programma-aanbod bestaat uit interviews, documentaires, reportages, (korte) films, praatprogramma´s, programmaseries en actualiteitenprogramma´s, 24 uur per dag.

GoedTV is overal digitaal in het basispakket van je kabelmaatschappij te ontvangen. Daarnaast ook online via GoedTV.nl en GoedTVGemist.nl, dà© GoedWebTV en programma gemist van GoedTV.

GoedTVà¢â‚¬¦.de zender met passie voor de wereld

www.goedtv.nl

Website: http://www.goedtv.nl