(Persbericht) Actimaris® is bijzonder effectief bij ontstekingen zoals koortslippen, krentenbaard, steenpuisten en acne, maar ook voor het schoonmaken van allerlei soorten wonden zoals schaaf- en snijwonden.

Gebruik van Actimaris® voorkomt infectie, ondersteunt het herstel van huidbeschadiging en is bijzonder veilig in gebruik!
Ontstekingen en beschadigingen van de huid of het slijmvlies kunnen veel ongemak veroorzaken en zelfs tot levensgevaarlijke aandoeningen zoals wondroos leiden. In het algemeen worden de wonden gereinigd met chemische producten en worden ontstekingen en huidproblemen zoals koortsblaasjes, krentenbaard, steenpuisten , acne en dergelijke behandeld met antibiotica zalf of pillen.

Beide soorten producten kennen bijwerkingen en moeten zorgvuldig worden toegepast zoals op de bijsluiters te lezen is. Het gebruik van antibiotica levert steeds meer problemen op door het resistent worden van bacteriën.

In Nederland worden jaarlijks honderdduizenden mensen besmet met resistente ziektekiemen en sterven duizenden mensen aan dergelijke ontstekingen. De kosten zijn torenhoog en stijgende terwijl er nog geen effectieve behandeling in zicht is, integendeel. De resistentie van bacteriën wordt als een steeds groter probleem gezien.
Actimaris® kent al die nadelen en beperkingen niet.

Gebruik van Actimaris kan geen resistentie veroorzaken van bacteriën en is bijzonder veilig. Het is bijvoorbeeld helemaal niet erg wanneer het in contact komt met slijmvliezen of in de mond terecht komt. Bovendien ondersteunt gebruik van ActiMaris® de wondgenezing, ook bij ernstige, chronische wonden zoals decubitis, ulcus cruris en diabetische wonden.

De bijzondere eigenschappen van Actimaris® zijn mogelijk door de unieke natuurlijke samenstelling van het product. ActiMaris® bestaat uit zeewater dat op een bijzondere wijze is geïoniseerd , aangevuld met actieve zuurstof. Het natuurlijke afweersysteem wordt op deze wijze als het ware gekopieerd.

Uit onlangs verschenen onderzoek blijkt dat door toepassing van ActiMaris® waarschijnlijk miljarden per jaar bespaard kan worden op de kosten van wondbehandeling. De uitgerekende besparingen komen onder meer tot stand door verkorting van behandeltijd, minder verbandmateriaal, preventie van infecties en vermijden van bijwerkingen door behandeling.

////////
Meer informatie: Rinno Heidstra
[email protected]
0653770200
www.actimaris.nl