(Persbericht) 26 maart 2011

ENSCHEDE Vanaf heden is de Monsoon Vulkano Flow gelanceerd in Europa. Overal ter wereld TV kijken via internet op iPad, iPhone, smartphone, Mac of PC. Het is allemaal mogelijk met de Vulkano Flow.

De Vulkano plaatst u tussen een video-apparaat en uw televisie (bijvoorbeeld satellietontvanger, maar ook digitale kabel ontvanger, dvd speler, etc.). Vervolgens zal de Vulkano het beeld en geluid naar uw computer streamen. Het maakt niet uit waar uw laptop, computer of mobiele telefoon zich bevindt. U kunt dus bijvoorbeeld uw favoriete soap bekijken op het strand in Malaga.

De Vulkano Flow is vergelijkbaar met de Slingbox Solo van Slingmedia, maar heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Ingebouwde Wi-Fi functie: sluit de Vulkano Flow eenvoudig aan op uw router via het draadloze netwerk
  • Opnamemogelijkheid: neem uw favoriete TV programma's op via de harde schijf van uw computer/laptop
  • Pauze/live TV

De Vulkano-productlijn bestaat uit twee varianten: het 5-in-1 videoplatform "Vulkano Diamond" en het basismodel "Vulkano Flow". De Vulkano wordt aangesloten op de audio/video uitgang van de digitale TV ontvanger (set top box) of ander videoapparaat. Ook de Vulkano Flow beschikt over Wi-Fi waardoor de plaatsing van het apparaat geen probleem meer is.

De Vulkano Flow is vanaf heden uit voorraad leverbaar voor consumenten via de internetportal: http://www.iptvspecialist.nl en voor wederverkopers met de volgende consumentenverkoopprijs van € 169,- .

Met de Vulkano Flow versterkt DigiPort Europe haar IPTV productlijn. Voor consumenten biedt DigiPort Europe naast de Vulkano ook de Slingbox en Digizon-box productlijn aan. Aan de andere kant is er het IPTV platform van Sysmaster als kosteneffectieve oplossing voor professionele klanten met meer dan 250 gebruikers.