Boxtel, 09-09-2009

Hoffice Automatisering helpt de taxibranche met het leveren van een administratiepakket dat optimaal voldoet aan alle administratieve eisen. Bent u op zoek naar een softwarepakket dat u voorziet in alle mogelijke behoeften? Dat u naast het veelomvattende agendapakket ook nog eens de beste kaarten biedt die gekoppeld kunnen worden aan het meest geavanceerde datacommunicatie en navigatiesysteem? Hoffice Automatisering helpt u op weg!

Hoffice Automatisering biedt ook mogelijkheden naast het personenvervoer. Hoffice Automatisering is zo flexibel en innovatief, dat maatwerk voor andere branches naar iedere wens geleverd kan worden. Niets is onmogelijk en alles is bespreekbaar.

Innovatie is het onbetwiste speerpunt van Hoffice Automatisering. Door ruime kennis en ervaring in een vroeg stadium was Hoffice Automatisering reeds betrokken bij het opzetten van de Vektis standaard. Inmiddels door verzekeringsmaatschappijen het meest gangbare en vereiste declaratiesysteem. Als eerste automatiseerder heeft Hoffice Automatisering het kaartmateriaal van Andes, Easy Travel geïntegreerd in software voor de taxibranche. En dat is iets om trots op te zijn. Niet alleen voor ons, maar zeker ook voor bedrijven. Behalve hoogwaardige kaarten beschikt u hiermee altijd over de juiste reisduur, aangezien verreweg de meeste opdrachtgevers de afstanden en reisduur met Andes Easy Travel berekenen. Zo zit u er nooit een kilometer naast. Bovendien is het routeprogramma Easy Travel van Andes intussen door veel grote opdrachtgevers vereist als onderbouwing voor de facturatie. Tenslotte was Hoffice Automatisering ook het eerste bedrijf die Tom Tom Work heeft gekoppeld aan een agendapakket voor de taxibranche.

Hoffice Automatisering gelooft in een eerlijke en transparante aanpak. Aan losse modules, onderhoudscontracten en een beperkt aantal gebruikers doet Hoffice Automatisering dus niet. Bedrijven betalen uitsluitend voor wat zij gebruiken. Bovendien zijn de instapkosten laag en de maandkosten overzichtelijk.

Yellow You - Hà©t administratie - pakket voor de taxibranche!

YellowYou is het administratiepakket van Hoffice Automatisering, afgestemd op de taxibranche. Daarmee houden bedrijven hun gehele administratie bijeen: zowel het agendapakket als declaratie, facturatie en boekhouding. Steeds meer zorgverzekeraars werken namelijk niet meer met facturen maar met declaraties. Het declareren kunt u eenvoudig doen met Yellow You, zonder dat men hiervoor extra modules aan hoeft te schaffen. Bovendien zijn de instapkosten laag en de maandkosten overzichtelijk. Het agendapakket van YellowYou is speciaal ontwikkeld voor de taxibranche, waarbij bedrijven alle oplossingen in à©à©n pakket krijgen. Facturatie en boekhouding: het is allemaal inbegrepen. Sterker nog: de mogelijkheden kunnen alleen maar worden uitgebreid, door te koppelen naar dataterminals, kaartmateriaal, regiecentrales en andere pakketten. YellowYou is semi-maatwerk: elke wens wordt serieus genomen. YellowYou is gebruiksvriendelijk en heeft een modern uiterlijk. YellowYou is zowel geschikt voor een eenmanszaak met à©à©n auto als een bedrijf met een compleet wagenpark en honderden personeelsleden. Het is mogelijk om postcode- en zonebestanden en kilometertabellen op te nemen, zodat ritprijzen direct in beeld komen. En dan is YellowYou ook nog eens overzichtelijk geprijsd. Het systeem vergt geen grote eenmalige investering; de klant betaalt slechts voor het gebruik. Dat gebeurt op basis van maandelijkse staffels.

Yellow Us

YellowUs is een regiecentrale waaraan diverse bedrijven gekoppeld worden. Zo blijven opdrachtgevers, vervoerders en het callcenter met elkaar in contact en worden hun gegevens zonder moeite uitgewisseld. Dankzij Yellow Us heeft u alle touwtjes in handen. Bijvoorbeeld hoe u de ritten verdeelt. Ritten en vervoerders kunnen worden toegekend op basis van postbode- en zonegebied, evenredige verdeling of weer een andere verdeelsleutel. Het is mogelijk real-time informatie uit te wisselen, zodat u kunt bijhouden waar alle wagens van alle vervoerders zich bevinden en wat ze precies doen. De regiecentrale kan zelfs voor derden, zoals opdrachtgevers toegankelijk gemaakt worden om het vervoer te volgen. Een volledig geïntegreerd callcenter is mogelijk, evenals een externe koppeling met de regiecentrale. Daarnaast is het mogelijk de gehele financiële afhandeling van het vervoer binnen het systeem te laten stroomlijnen.

Yellow Us kan ingezet worden voor ieder willekeurig vervoersproject. Bedrijven kunnen n.a.v. gunning van europees of onderhands aanbesteed vervoersproject alles uitbesteden aan Hoffice Automatisering. Hoffice Automatisering inventariseert het bestek en brengt in kaart wat er op automatiseringsgebied moet gebeuren. Hierbij kunt u o.a. denken aan advies en projectrealisatie. Hiernaast traint Hoffice Automatisering de eindgebruikers zodat men bij de start van het vervoer volledig op de hoogte is. De opdrachtgever kan zich bezig houden met het regelen van overige praktische zaken die met de uitvoering van het vervoer te maken hebben. Dit bespaart de opdrachtgever veel tijd en geld, waardoor er dus meer tijd over blijft voor de core business.

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek, wij helpen u graag op weg!

Hoffice Automatisering
Baroniestraat 28
5281 WD BOXTEL
Tel: 0411-610810
Fax: 0411-610814
email: [email protected]
www.hoffice.nl

Website: http://www.hoffice.nl/