Wetteren, België, 28 april 2010 De zomervakantie komt er aan! Met onderstaande tips van ExtraFilm maak je er een zomer van die je nooit meer vergeet.

Tip 1: Maak lange autoritten aangenaam
Tijdens de vakantie willen we zon, maar liefst niet in de auto. Hou hem buiten met gepersonaliseerde zonneschermen. Zo blijft het aangenaam fris binnen en hebben de kinderen iets leuks om naar te kijken.
Maak lange ritten extra aangenaam met een lekker zacht kussen. Creëer voor elk kind een kussen met zijn eigen foto waar het in de wagen heerlijk op kan wegdromen.
Ben je bang dat je kinderen de kat of hond op reis zullen missen? Bestel een teddybeer met een foto van hun huisdier erop. Zo is hun vriendje ook tijdens de vakantie een beetje dichterbij.
Prijzen vanaf € 8,95

Tip 2: Vakantie is ook tijd maken voor jezelf
Gun jezelf ook wat tijd om te relaxen. Zoals elke ouder weet, kunnen kinderen zich uren bezighouden met spelletjes zoals puzzelen. Bij ExtraFilm kun je elke foto op een puzzel laten printen. Bovendien kun je kiezen uit hoeveel stukjes de puzzel moet bestaan en het je kids zo makkelijk of moeilijk maken.
Prijs vanaf € 7,95

Tip 3: Zorg voor een portie napret
Sta je weer met de koffers voor de voordeur en is de vakantiepret over? Dat hoeft niet met ExtraFilm! Stel op de website een fotoalbum van jullie reis samen. Je kunt kiezen uit een honderdtal verschillende designs en zelf teksten toevoegen. Zo heb je in een handomdraai een gepersonaliseerd fotoalbum van je vakantie. Je hoeft je geen zorgen te maken over de levering: alle producten van ExtraFilm worden bij je thuis afgeleverd.
Prijzen vanaf € 14,95

Neem voor aanvullende informatie, beeldmateriaal of testexemplaren contact op met onderstaand perscontact.

Over ExtraFilm: www.extrafilm.nl
ExtraFilm is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering aan huis van fotoproducten van hoge kwaliteit. Vandaag bestaat het productaanbod van ExtraFilm uit onder andere canvassen, fotoboeken, agenda‘˜s, mokken en kalenders. Dankzij de innovatieve services van deze Europese marktleider kunnen foto‘˜s creatief, snel en gemakkelijk afgedrukt worden. Het bedrijf streeft ernaar om kostbare herinneringen en mooie momenten voor haar klanten te vereeuwigen op een persoonlijke manier.

ExtraFilm heeft haar hoofdzetel in Wetteren (België) en beschikt over kantoren in Zweden (Tanumshede), Frankrijk (Parijs) en Zwitserland (Muttenz).

Perscontact ExtraFilm Nederland:
Open2Europe
Gerdine Lindhout
0033 1 55 02 27 88
[email protected]
www.open2europe.com

Cà©line Wijnen
0033 1 55 02 27 92
[email protected]
www.open2europe.com