(Persbericht) Eindhoven 22 oktober 2010 Vanaf vandaag biedt International Management Forum de 4-daagse opleiding CISSP-ISSSAP aan. Deze opleiding, inclusief examentraining, is een kennisverdieping c.q. een vervolgopleiding voor CISSP-gecertificeerden op het gebied van security architectuur en bereidt voor op het officiële ISSAP examen van (ISC)2.

ISSAP® staat voor Information Systems Security Architecture Professional en is een veel gevraagde internationale certificering van (ISC)2 voor security architecten. à¢â‚¬¨à¢â‚¬¨à¢â‚¬¨

4-daagse opleiding inclusief examentraining
CISSP gecertificeerden die zich bezig (gaan) houden met ontwerp en implementatie van architectuur modellen, oplossingen en technologieën, kunnen hun kennis verdiepen met ISSAP. ISSAP legt het analytische proces van informatiebeveiliging onder de loep aan de hand van de voor architectuur meest relevante domeinen uit de CISSP CBK (Common Body of Knowledge).à¢â‚¬¨à¢â‚¬¨

De opleiding is niet alleen gericht op het behalen van het examen maar vooral ook op het doorgronden en goed kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk. Vandaar dat deze opleiding ook wordt aangeraden voor (nog) niet CISSP gecertificeerden.

Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_security/CISSP-ISSAP.php

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.