Met de huidige recessie is het moeilijk om een baan te vinden en te behouden. Na het vinden van een interessante vacature zal een sollicitant zich goed moeten voorbereiden op de sollicitatieprocedure. Hier speelt Interim-groep, een uitzendbureau in Limburg, op in door het gratis cursusboek à¢â‚¬à…“Solliciteren, hoe doe je dat? te publiceren om sollicitanten op weg te helpen naar hun nieuwe avontuur.

Interim-groep, gevestigd in Maastricht en Heerlen, is al 7 jaar actief op de personeelsmarkt in Limburg en beschikt dus over de nodige ervaring op het gebied van onder andere uitzenden, detachering, reïntegratie, administratie en verzuimmanagement. Hierdoor kunnen zij sollicitanten goed ondersteunen om net dat beetje extra te bieden.

Het cursusboek is geschreven om een sollicitant te helpen een goed beeld te laten krijgen van zijn eigen kennis en kwaliteiten. Daarnaast geeft het cursusboek ook handige tips ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek, zoals het inlezen in het bedrijf en het maken van een sollicitatiebrief en CV die niet op de grote stapel post terecht komt. Uiteraard komt het sollicitatiegesprek ook uitgebreid aan bod. Deze tips dragen er aan bij om het vinden van banen voor sollicitanten te vergemakkelijken.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular