(Persbericht) LeaseProf Service Centers garandeert zakelijke rijder kwaliteit en gemak

LeaseProf is het nieuwe keurmerk dat de zakelijke autorijder verzekert van een professioneel autobedrijf dat vakkundig en snel lease auto‘˜s onderhoudt. De garage beschikt over vakkundig personeel. Monteurs die gespecialiseerd zijn in service en onderhoud aan lease auto‘˜s van elk merk en elk type. Inmiddels zijn de garagebedrijven die dit keurmerk dragen, door bijna heel Nederland te vinden. Het biedt de zakelijke rijder veel voordelen. Zo verlopen service- en onderhoudsbeurten snel, professioneel en tegen een scherpe prijs. En de haal- en brengservice van de lease auto is gratis. Desgewenst zorgt het garagebedrijf voor vervangend vervoer.

Service en onderhoud aan een lease auto, ongeacht het merk of type is aan de vakmensen van de LeaseProf-autobedrijven goed besteedt. Zij beschikken over actuele kennis van de laatste autotechnieken. Deze kwaliteit wordt vanuit de organisatie gegarandeerd, gecontroleerd en ondersteund. Het beantwoordt in elk opzicht aan de wensen en eisen van de zakelijke autorijder.

Onderhoud
Doordat LeaseProf beschikt over een landelijk netwerk, kan ze constante en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Ze voeren elke vorm van onderhoud en reparatie aan auto‘˜s vakkundig uit. Steeds volgens de laatste specificaties van de fabriek. Zo blijft de fabrieksgarantie gewaarborgd.

Snel een afspraak
Bij ieder LeaseProf-bedrijf staan helderheid en duidelijkheid hoog in het vaandel. Wie een afspraak maakt, kan gegarandeerd binnen vijf werkdagen terecht. Bij vragen of een onverhoopte klacht weet de leaserijder direct bij wie er kan worden aangeklopt. Voor dergelijke zaken heeft elk LeaseProf-bedrijf namelijk een vaste contactpersoon.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie over de LeaseProf-organisatie kunt u contact opnemen met LeaseProf Service Centers, Raymond Uijtendaal telefoon 0162-497480