(Persbericht) Hengelo, 20 oktober 2011

Grip met ICT: hà©t ICT Congres van het Oosten, op donderdag 10 november in De Grolsch Veste in Enschede. Een evenement dat door IT Oost Nederland, specialist op het gebied van IT-infrastructuren, in samenwerking met diverse vooraanstaande IT leveranciers en fabrikanten georganiseerd wordt.

Na de opening door Edward Lohuis (directeur IT Oost Nederland) bijt Rob Creemers, ICT trendwatcher en marktanalist, het spits af. Hij zal de ontwikkelingen op het gebied van Het Nieuwe Werken, Cloud Computing en Bring Your Own, de centrale thema‘˜s van het ICT Congres, op zijn geheel eigentijdse wijze presenteren.

Na deze keynote sessie vindt er vier keer over een parallelsessie plaats waarbij de bezoekers kunnen kiezen uit zowel technische als business tracks, een hands-on learning lab van Citrix en een klantencase van de Gemeente Enschede. Deze sessies worden ingevuld door sprekers van IT Oost Nederland en haar partners (waaronder Microsoft, Citrix, VMware, RES Software en Dell). Tussen de sessies door is er tijd gereserveerd voor de bezoekers om de verschillende stands op de beursvloer te bezoeken, waar men onder meer Het Nieuwe Werken kan ervaren.

Natuurlijk behoort het maken van een stadiontoer ook tot de mogelijkheden. Om in de sfeer van De Grolsch Veste te blijven sluit Johan Derksen, hoofdredacteur van Voetbal International, TV coryfee en vooral voetbalkenner, deze dag af. Hij zal hierbij worden aangestuurd door journalist Jan Medendorp die het luisterend publiek erbij betrekt.

Kijk voor meer informatie op www.ictcongres.nl en schrijft u zich meteen in.

-----------------------------EINDE PERSBERICHT-------------------

Opmerking voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

Neem voor meer informatie over Grip met ICT 2011 contact op met Maike Bont, Marketing en Communicatiemedewerkster, via 074 850 42 00 of [email protected]

Over IT Oost Nederland
IT Oost Nederland is een kennisleverancier die samen met haar klant een optimale, betrouwbare en stabiele IT-werkomgeving creëert. Hierdoor is de klant in staat zich volledig te richten op het ontwikkelen van zijn corebusiness. Daarbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige totaaloplossingen van softwarepartners als Citrix, VMware en Microsoft.

IT Oost Nederland in Hengelo, specialist in het ontwerpen, implementeren en beheren van complexe IT-infrastructuren, heeft op 29 september jl. het contract getekend voor overname van UF Solutions in Moordrecht.

IT Oost Nederland BV
Amarilstraat 6, Postbus 97, 7550 AB Hengelo, T: 074 - 850 42 00 F: 074 850 42 90 www.itoostnederland.nl