Uit een Brits onderzoek* blijkt dat mannen maar 17 jaar van hun leven hun eigen ondergoed kopen. De rest van de tijd doet hun moeder of partner dat. Het wordt tijd dat deze tendens een halt wordt toegeroepen. Het is namelijk helemaal niet moeilijk of veeleisend om je ondergoedlade up-to-date te houden. Op de site PostMeUnderwear www.nl.postmeunderwear.eu kun je een abonnement nemen op alle mooie merken, zodat periodiek je favoriete ondergoed thuis wordt bezorgd.

Mannen kopen niet vaak ondergoed, en wanneer ze dat wel doen is dat omdat het noodzakelijk is. Gewoonlijk wordt 6-10 paar ondergoed per keer gekocht, dat is precies het aantal wat ook weggegooid kan worden omdat er gaten in zitten. Het onderwerp staat pas weer op de agenda als de onderbroeken afgedragen zijn en er opnieuw 6-10 paar moet worden aangeschaft.

Om ervoor te zorgen dat de ondergoedlade altijd gevuld is met mooi ondergoed is innovatie noodzakelijk. PostMeUnderwear werkt samen met de beste en grootste modehuizen voor mannenondergoed. Bovendien biedt PostMeUnderwear een unieke abonnementsservice, zodat er periodiek een bestelling basisondergoed of modeondergoed thuis wordt bezorgd. De collectie van PostMeUnderwear is specifiek afgestemd op de zelfbewuste man vanaf 25 jaar.

Op de site worden verschillende abonnementen aangeboden, voor ieder wat wils dus. Er is bijvoorbeeld een kwartaalabonnement waarbij twee paar ondergoed elke derde maand thuis wordt bezorgd. Twee weken voordat de volgende bestelling wordt bezorgd, wordt vanuit PostMeUnderwear een e-mail naar de klant gestuurd. Daarin kan de bestelling nog gewijzigd worden, bijvoorbeeld een ander model of zelfs een ander merk. Elke maand staan de nieuwste modellen op de site.

Als abonnee ontvangt de klant een aanzienlijke korting, of accessoires of een gratis paar ondergoed. PostMeUnderwear rekent geen (verborgen) bezorgkosten. Bovendien kan op elk gewenst moment het abonnement stopgezet worden. Met andere woorden: dit is dus een klantvriendelijke dienst en geen manier om de klant te binden aan een abonnement.

Voortaan kunnen mannen dus zelf hun eigen ondergoed aanschaffen.

www.nl.postmeunderwear.eu

* http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/retailandconsumer/6417316/Men-only-buy-pants-for-17-years-of-their-lives.html

Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met PostMe via [email protected]
www.nl.postmeunderwear.eu