(Persbericht) Het eerste digitale en interactieve kinder- en vakantiemagazine!

De nieuwste Kids Vakantiegids ´walking talking‘˜ voorjaarsspecial 2011 kan het beste gelezen worden met de smartphone bij de hand. Deze ´supercoole‘˜ QR-edition ligt vanaf vandaag in de winkels, met quick response code. Kids Vakantiegids is hiermee het eerste kinder- en vakantiemagazine die een digitale en interactieve editie op de markt brengt.

Reviews met films
De reports van de Kids Vakantiedetectives in het magazine worden nu ondersteund door ´funtastische‘˜ compilatiefilms die de kids zelf op locatie gemaakt hebben. Zo zijn de Kids Vakantiedetectives voor het nieuwste nummer een weekendje op persbezoek geweest bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen om deze vakantiebestemming te testen. Naast het report op papier kan de lezer nu ook de QR code scannen om de avonturen van de detectives in het park te kunnen zien.

Interactieve items
Daarnaast staan er interactieve items in Kids Vakantiegids met films die zijn ingezonden door kindvriendelijke reisaanbieders en hun klanten. In het artikel ´De allercoolste kidsclub vakanties in Turkije!‘˜ kun je lezen en zien hoe gezellig het is bij de kidsclubs van Barkie de Beer en Ko & Kiki. Je kunt zelfs meezingen, dansen en springen! In de special ´Gezocht : avonturiers‘˜ worden spannende outdoor vakanties voor kids uitgelicht, zoals bijvoorbeeld een adresje in Frankrijk waarbij Geocaching centraal staat. Aan de hand van een film naast de vakantietip wordt uitgelegd wat deze sport inhoudt. Daarnaast kunnen de lezer(tje)s meteen meedoen aan het prijzenfestival door de QR code op de vrolijke prijzenpagina te scannen.

Kids Vakantiegids ´walking talking‘˜ voorjaarsspecial
Deze ´walking talking‘˜ Kids Vakantiegids voorjaarseditie 2011 ligt vanaf 19 april in de winkel en is te koop via de (online) winkels voor €2,95. De QR codes zijn makkelijk te scannen met de smartphone en een QR-reader is gratis te downloaden.

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids magazine is samen met de website www.kidsvakantiegids.nl het grootste vakantieplatform voor families. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun (groot)ouders/verzorgers om een vakantie of uitstapje te zoeken die past bij de vakantiewensen van de hele familie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie, beeldmateriaal of een interview met betrokkenen of à©à©n van de Kids Vakantiedetectives kunt u contact opnemen met Kids Vakantiegids, Marlotte Lubbers, 0315-342012/06-52308240 of [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular