(Persbericht) Vught 7 November 2010

Bedrijfsuitje op eigen lokatie.

Als bedrijfsuitje bleef het personeel van Albert Heijn uit Vught dicht bij huis.Een straat verder werdt een ruimte gehuurd waar zij eerst een jambee cursus kregen en vervolgens gingen koken in een mobiele kookstudio.

Na steengrillen, carten en eigenlijk alles wat er bekent is om als bedrijfs uitje te gaan doen, besloot Albert Heijn Vught eens iets orgineels verzinnen. Er was al langer de wens om eens te koken met z‘˜n allen. Probleem was alleen dat ze wel 70 personeelsleden hebben en geen kookstudio in de omgeving dat aantal aankan. Toch is er en oplossing gevonden. Uit een vrachtwagentje kwam een complete keuken. Hier bij werdt een Bistro, Snackhoek, Sushi restaurant en Hollandse keuken gecreert. In ieder keuken werden total 3 gangen gemaakt welke rondgedeeld werden aan alle deelnemers.In totaal kreeg iedereen dus 12 hapjes! Onder begeleiding van professionele koks waren ze hier ruim drie uur zoet mee!
Het was een geslaagde gezellige avond waarbij wat geleerd is en we lekker hebben gegeten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Serge Postma
Telefoonnummer: 06-30034253
E-mail: [email protected]
website: www.serz.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular